© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Voor Elkaar
Rotary Helpt!
Rotary Wensboom
Rotary in actie bij Wandelen voor Water
Keuken voor LERAI Tanzania
World Polio Day
Interact
Rotary Kerstdiner Senioren
Vaccinatie tegen polio

Rotaryclub Elst Over-Betuwe

Rotary Challenge 2021

Vrijdag 8 april 2022 vertrekt (onder voorbehoud) een aantal clubleden van Rotaryclub elst Over-Betuwe om deel te nemen aan de Rotary Challenge 2021, een activiteit om met een karavaan met auto’s naar Gambia rijden. Deze karavaan, te beschouwen als een bijzonder hulpkonvooi, is een initiatief van Tineke Ruijter van Rotaryclub Zwijndrecht e/o. In Gambia worden de auto's afgestaan en geveild voor het goede doel. De Hulpgoederen worden achtergelaten bij een aantal hulporganisaties die onderweg worden bezocht. Klik op onderstaande button voor meer informatie

Challenge 2021

Rotary Wensboom Overbetuwe

 Ook in dit bijzondere jaar wil Rotaryclub Elst Overbetuwe weer inwoners helpen bij het vervullen van wensen van een ander! Heeft u een wens voor een ander mens?  Maar heeft u hulp nodig om hem te realiseren? Rotary Wensboom Over-Betuwe helpt u graag deze te vervullen. 

Doe een beroep op de Rotary Wensboom Overbetuwe en wellicht kunnen wij u helpen de wens in vervulling te laten gaan.

Het gaat met name om wensen waarvoor onze Rotaryleden, samen met u, de handen uit de mouwen gaan steken, een advies kunnen geven, een zetje in de goede richting kunnen geven of anderszins een bijdrage leveren. Dit mag een wens zijn voor de buurvrouw, een familielid, een goede bekende, de buurtbewoners, ….kortom, voor wie u maar wilt! Het gaat om wensen waarbij u vraagt dat anderen u helpen deze wens te realiseren. 

Doe mee en vervul een wens voor een ander en vul een wenskaart in bij een van de deelnemende supermarkten of winkeliers. U kunt uw wens ook kwijt op www.rotarywensboomoverbetuwe.nl en volg ons op Facebook! Van 12 december 2020 tot 3 januari 2021 kunnen nieuwe  wensen worden ingeleverd

Na sluitingsdatum worden alle ingezonden wensen geïnventariseerd. Eind januari wordt een selectie gemaakt van de vervulbare wensen en kunt u benaderd worden door een van de Rotaryleden voor een oriënterend gesprek.

Bij de uitvoering van de wensen zijn we natuurlijk afhankelijk van de dan geldende RIVM richtlijnen.

Rotary voor elkaar