© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Bob Plattel, voorzitter
Rotary Helpt!
Rotary Wensboom
Keuken voor LERAI Tanzania
Interact
Vaccinatie tegen polio
Polio

Rotaryclub Elst Over-Betuwe

Geslaagde Opschoondag 2023

Ruim 25 vrijwilligers van Zwerfafvalbrigades en Rotaryclub Elst Overbetuwe hielpen mee. Met een grijper en een afvalzak in de hand ging men het afval te lijf, vooral plastic, blik en papier. In totaal werden zo’n 90 zakken afval verzameld, een mooi resultaat waar de Gemeente Overbetuwe heel blij mee is. “Hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden”.

 

Vierdaagse ontvangst 2023

Als vanouds ontving Rotaryclub Elst Over-Betuwe weer leden van andere Rotaryclubs en serviceclubs voor een ontbijt. De deelnemers aan de Vierdaagse konden elkaar ontmoeten en genieten vaneen ontbijt met broodjes en soep.

Guus Kwaaitaal maakte de foto's van deze dag.


Stichting Wensboom

Met onze Stichting Wensboom willen wij wensen laten uitkomen! Dit kunnen wensen zijn voor iemand anders, maar waar je misschien hulp bij nodig hebt. Rotary Wensboom Over-Betuwe helpt graag om deze te vervullen. Zowel door eigen inzet als met een budget. 

Zo kwam Anja met een mooie wens om er bij stil te staan hoe men in haar familie naar elkaar omkijkt ook in moeilijke tijden, elkaar helpt en de dankbaarheid die zij daar bij voelt. Het werd een verrassing voor iedereen en een gezellige middag bij Akwart Experience in Elst. De middag werd afgesloten met een high-tea.

Rotary, Samen Genieten