• Rotary Ballonfestijn
  • Gratis toegang op het terrein van GVV
  • Info: Rotary.ballonfestijn@gmail.com
  • Rotary Ballonfestijn
  • Wish Outdoor
  • Locatie Rotaryclub Gemert, Beek en Donk, Lieshout
  • aftrap van de verkoop tulpenbollenEnd Polio Now
  • opschorting bijeenkomstenlees meer
  • BELEIDSPLANlees meer
Welkom op de vernieuwde website van Rotaryclub Gemert, Beek en Donk, Lieshout

Kerstkapjes tegen EENZAAMHEID

Vanaf zaterdag 21 november t/m zaterdag 19 december kunnen in Beek en Donk kleurrijke mondkapjes gekocht worden in de plaatselijke supermarkten, bij “Tuincentrum De Biezen” en "Life Style Center Laarbeek". Van de totale opbrengst wordt een attentie gekocht voor eenzame dorpsgenoten.

In deze periode werkt Rotaryclub Gemert-Bakel-Laarbeek samen met “De dames van de zijden draad; pop-up naaiatelier” uit Beek en Donk. Deze dames ondersteunen goede doelen, net als de Rotaryclub. 

Zij gaan mensen met een leuke attentie - met een persoonlijke boodschap – mensen ondersteunen die zich eenzamer kunnen voelen o.a. door corona.

Kent u dorpsgenoten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Mail de gegevens naar: nathalie.ansems@levgroep.nl 


Deze mooie mondkapjes voor het goede doel kunnen besteld worden via: www.rotarygbl.nl/kapje

Rc GBL als uw Sponsor

Rotaryclub Gemert-Beek en Donk-Lieshout ondersteunt jaarlijks diverse lokale initiatieven en activiteiten. Het gaat daarbij om een kleine financiële impuls voor verenigingen en initiatieven in de dorpen van de gemeenten Gemert-Laarbeek en Laarbeek. Wanneer u daarvoor een aanvraag wilt doen kunt u een email verzenden naar: secretariaatclubgbl@gmail.com
Initiatieven die zelf weer een goed doel financieren (zoals sponsortochten, benefietacties) kunnen geen aanvraag indienen. Rotary GBL financiert alleen projecten die direct ten goede komen aan de lokale gemeenschap.

Rotary Ballonfestijn

Rotary Ballonfestijn strijkt neer in Gemert
Op vrijdag- en zaterdagavond 1 en 2 september aanstaande zullen op het terrein van voetbalvereniging Gemert diverse ballonnen het luchtruim kiezen.
Een nog onbekend aantal enorme luchtballonnen stijgen deze avonden op waarbij vanaf het sportpark alles goed te zien zal zijn. De aanvangstijd is 17:00 uur.
Rotary Ballonfestijn is een doorstart van de Brabantse Ballonfeesten die de afgelopen jaren werden georganiseerd. 


Vaar zelf mee met een luchtballon!
Je kunt zelf meevaren vanaf het terrein in Gemert en de omgeving van boven ervaren. Eindelijk eens de rust in de lucht voelen en kilometers ver in een weiland zachtjes landen?
Let op: er zijn een slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Stuur een mail naar rotary.ballonfestijn@gmail.com voor meer informatie.