Welkom op de site van RC Heerlen - Land van Rode

Zondigse Middig

De Zondigse Middig vond dit jaar plaats in de grote zaal van Auberge de Rousch. Jammergenoeg was het onverantwoord om het evenement doorgang te laten vinden op het Wilhelminaplein. Ca, 300 deelnemers konden genieten van een rijkelijke zondagmiddag maaltijd tijdens welke ook dit jaar kalfswang en de afsluitende pudding niet mochten ontbreken. 

Bijzondere data

bdata

Op 7 oktober a.s. zal er in Weert een leden contactdag worden gehouden. Aanvang is gepland om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur. Er is veel ruimte in het programma voor elkaar ontmoeten. Tevens zal aandacht worden besteed aan de rotary clubs als lid van Rotary International, Jeugd en enkele praktische zaken. Ook zal er een informatie markt worden ingericht. Vooral voor clubbestuurders en (nieuwe) leden zal dit een interessante dag worden. Ieder lid is welkom! meer info ...

Op zaterdag 26 mei 2018 is de district conferentie in Helmond, waarschijnlijk op de Automotive Campus. We willen de wereld in verandering laten zien en de vraag stellen wat doen wij binnen Rotary? Wij zullen U regelmatig informeren over de voortgang van dit programma. De moeite waard om reeds nu deze dag te noteren!

Het is de wens van onze President Ian Riseley dat wij als Rotarians het komende jaar ook aandacht hebben voor onze planeet. Het is zijn wens aan het einde van dit bestuursjaar één boom per lid te gaan plaatsen. Dit kan georganiseerd worden per club, maar ook samen in een regio of op district nivo. De datum die de Nederlandse Gouverneurs daarvoor hebben gereserveerd is 20 april 2018. Omstreeks deze datum zullen er boomplantfeesten over de gehele wereld worden georganiseerd. Doet U ook mee?

Inhoud paarse balk!

Tekst voor RC HLvR