WELKOM OP DE SITE VAN ROTARY HELMOND

Rotary Club Helmond

Rotaryclub Helmond is een van de drie Rotaryclubs die Helmond rijk is. Verder kent Helmond een Rotaractclub (jongeren) en een Past Rotarian Club (senioren). De thuisbasis van Rotaryclub Helmond is  Lunchroom De Keyser. Lunchroom De Keyser is een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

 

Rotaryclubs in Nederland maken deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International (RAN) dat 530 districten en 34.000 clubs telt. Rotary in Nederland telt ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden. Nederland is verdeeld in 7 districten die elk worden geleid door een gouverneur. Rotaryclub Helmond-Regio maakt deel uit van District 1550.

Nieuwjaarsconcert

Het nieuwjaarsconcert Helmond in samenwerking met de Gemeente Helmond is inmiddels “The Place to be” aan het begin van het nieuwe jaar.

 

Voor onze club is dit fantastische evenement “handen uit de mouwen”, het samenzijn met elkaar, met onze gasten en de muzikanten. Maar vooral blijft het doel het ondersteunen van maatschappelijke doelen binnen Helmond.

Voor de editie van 2020 zijn wij op zoek naar sponsoren die willen helpen bij de ondersteuning van de goede doelen. Naast onze dank en die van de doelen, krijgt u er een onvergetelijke middag voor terug!

Meer informatie kunt u hier vinden.

MEER DAN 50 JAAR BETROKKEN IN DE HELMONDSE SAMENLEVING