Welkom bij de website van Rotaryclub Hillegom-Lisse.
Bijeenkomst iedere donderdagmiddag 12:15-13:45 uur in
VILLA FLORA Hoofdstraat 55, Hillegom
Onze voorzitter Raya Yousif nodigt u van harte uit.

Rotary helpt!!

Wat doet Rotary? Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen. Op www.rotaryhelpt.nl laten wij graag (een greep uit) onze projecten zien: van vluchtelingenhulp, hulp aan slachtoffers van hurricanes tot vakantieplezier voor kinderen, van wereldwijde poliobestrijding tot brunch voor mantelzorgers. Ook u heeft vast talenten die u misschien wel wilt inzetten voor hulp aan anderen. Kijk eens op de website of beter nog, kom eens langs bij ons op een van onze wekelijkse bijeenkomsten. Ons adres vindt u bovenaan deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via "rotaryclub.hillegom-lisse@gmail.com"

Meer weten? Zie www.rotaryhelpt.nl

Tennistoernooi voor Adamas huis

Een heerlijk sportief avondje uit voor het goede doel.


Op Zaterdag 10 november organiseren RC Hillegom-Lisse, Juniorkamer Bollenstreek en met medewerking van de Hillegomse Tennisclub het jaarlijks Adamas Inloophuis Tennistoernooi. De netto opbrengst is bestemd voor het Adamahuis in Hillegom. 

De kosten voor deelname aan het Adamas Inloophuis Tennistoernooi 2018 bedragen € 250 per team. Gedurende de avond wordt voor hapjes en drankjes gezorgd. Ook is het mogelijk om als sponsor uw bedrijfsnaam te verbinden aan een van de vijf banen. De kosten hiervoor bedragen € 100 per baan.

De wedstrijden starten om 19:00 uur, de prijsuitreiking is om 22:30 uur waarna nog tot 23:30 uur nageborreld kan worden. De locatie is HTC Hillegom, Stationsweg 31, Hillegom.

Aanmelden kan via jmoors@horsman.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Peter Kinkel o6-53994549