© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Kasteel Keukenhof
Wat doet Rotary eigenlijk??
Tennistoernooi voor het Adamas Inloophuis
De Rotary Vaardag
Jaarlijkse Indianendag
Bedrijfsbezoek van Leeuwen Kozijnen
Klussen voor de Heemtuin in Lisse
Nieuwe Focus
Lees Meer

Welkom bij de website van Rotaryclub Hillegom-Lisse.
In verband met het Corona virus tot nader order geen club bijeenkomst

Succesvol Tennistoernooi

Al weer voor de derde maal organiseerde RC Hillegom-Lisse op 9 november een tennistoernooi voor bedrijven. De opbrengst daarvan komt wederom ten goede aan het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep.

Iedereen die ooit direct of indirect te maken heeft gehad met de diagnose kanker weet hoe belangrijk een luisterend oor en contact met lotgenoten is. Het Adamas inloophuis biedt deze mogelijkheden en een onvoorwaardelijk welkom.Meer informatie daarover vindt u op de website https://www.adamas-inloophuis.nl 

RC Hillegom-Lisse organiseerde dit toernooi en en evenals voorgaande jaren was er wederom een grote deelname. De uiteindelijke opbrengst bedroeg  Euro 5.000, een bedrag waarmee het Adamas Inloophuis weer zeer nuttige dingen kan doen. 

SANTA RUN Hillegom

"De Santa Run is in potentie een megafestijn" zo kopte het Lisses Nieuwsblad van woensdag 18 december, daarbij de woorden van burgemeester Arie van Erk citerend.  En inderdaad, ondanks het slechte weer (regen en storm) gaven toch nog ruim 400 in kerstpakken gehulde deelnemers/-sters acte de presence. Stiekem hadden de organisatoren van de Rotaryclubs Lisse-Bollenstreek, Hillegom-Lisse en de Rotaracts op meer gerekend, maar desondanks kan toch een batig saldo van Euro 3.000 gelijkelijk verdeeld worden tussen de Nierstichting en de voedselbanken van Hillegom en Lisse.Kortom een evenement voor herhaling vatbaar. 

In de pers