Welkom bij de website van Rotaryclub Hillegom-Lisse.
Bijeenkomst iedere donderdagmiddag 12:15-13:45 uur in
VILLA FLORA Hoofdstraat 55, Hillegom
Onze voorzitter Walter Jansen nodigt u van harte uit.

Tennistoernooi 9 november 2019

Al weer voor de derde maal organiseert RC Hillegom-Lisse een tennistoernooi voor bedrijven. De opbrengst daarvan komt wederom ten goede aan het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep.

Iedereen die ooit direct of indirect te maken heeft gehad met de diagnose kanker weet hoe belangrijk een luisterend oor en contact met lotgenoten is. Het Adamas inloophuis biedt deze mogelijkheden en een onvoorwaardelijk welkom.Meer informatie daarover vindt u op de website www.adamas-inloophuis.nl 

RC Hillegom-Lisse organiseert dit toernooi en verwacht evenals voorgaande jaren een grote deelname. Nadere informatie omtrent inschrijving vindt u via onderstaande link.

Nadere details

SANTA RUN Hillegom 14 december

De Rotary Santa Run is een zogenaamde fun run waarbij de deelnemers verkleed als kerstman een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem en nu al uitgegroeid tot een evenement in meer dan 55 steden verspreid over geheel Nederland. In de loop van de jaren werd rond de Euro 400.000 opgehaald waarmee meer dan 100 goede doelen konden worden ondersteund.

Meer informatie op

hillegom.rotarysantarun.nl