© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

WELKOM OP DE SITE VAN ROTARY KOGGENLAND

LEZING 21 April 2021

Penningmeester en medeoprichter, Wendela Sandberg, verzorgt een gepassioneerde en interactieve lezing over ‘EndPlasticSoup’.

Dit initiatief is in 2018 gestart samen met 8 Amsterdamse Rotary Clubs. Het doel is om: bewustwording, acties en allianties te creëren om plastic soep in de oceanen tegen het jaar 2050 te elimineren.

 Plastic, ooit warm onthaald als een prachtig en uiterst nuttig product, wordt een bedreiging voor onze planeet: plastic afval komt terecht in onze oceanen, rivieren, wateren, stranden, bossen, stortplaatsen en in onze stadsparken en straten. Plastic verdwijnt niet maar wordt alleen maar kleiner en veroorzaakt ernstige problemen voor levende wezens. En zo komt het onze voedselketen en ons lichaam binnen.

Wendela werd op haar dertigste de eerste vrouwelijke algemeen directeur van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ze reisde veel met orkesten en later als Grant Manager van Plan International. Omdat ze in de natuur leeft, valt haar oog op milieuproblemen en ruimt ze haar omgeving op lang voordat ze medeoprichter was van EndPlasticSoup in 2017/2018.

End Plastic Soup
Digitale lezing via Zoom

Woensdag 21 April 2021
Aanvang 20.00 – 21.00 uur

 Meer info op: https://endplasticsoup.nl/             
en https://www.rotary.nl/koggenland/

Rotary Club Koggenland is supporter en vriend van EndPlasticSoup. Is je interesse gewekt? Meld je dan direct via de gele knop 'aanmelden lezing' of door een Email te sturen naar info@rotarykoggenland.nl. Via een Email ontvang je de uitnodiging voor de ZOOM sessie met link. Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk.
 

Rotary Koggenland

Rotary Koggenland kenmerkt zich door haar hands-on mentaliteit. We steken graag samen de handen uit de mouwen om iets te doen voor de maatschappij. Rotary Koggenland organiseert o.a. evenementen en acties die mensen samenbrengen of inspireren. Met de opbrengsten steunen wij diverse lokale en internationale goede doelen. Wij zijn een club met enthousiaste mensen met verschillende achtergronden en professies. Persoonlijke ontwikkeling en een bijdrage leveren aan de (lokale) gemeenschap, staan in onze club centraal.

Foto November 2020 deelname aan Kerstactie Voedselbank WestFriesland