Gouverneur Barbara van Goethem heet u van harte welkom op deze website.

DISTRICTSAGENDA

DISTRICTSMANIFESTATIE

nf

Zaterdag 9 juni, in alle vroegte op het Landgoed Willibrordus in Heiloo. Wat een mooie zonnige dag! De Cultuurkoepel stond er uitnodigend bij en opende de deuren. Rotarybanners, vlaggen en wielen wezen perfect de goede weg, samen met de splinternieuwe regiobanners die de route op de ‘markt’ markeerden.

De kramen vulden zich met een grote verscheidenheid aan attributen. De royale delegatie van Rotaryclub Hoorn hees zich in kleurrijke gewaden om zo aandacht te vragen voor hun prachtige Water voor Kenia project. Veel clubs presenteerden zich, of met hun unieke project, of met andere clubs in de regio een (groot) gezamenlijk project. Neem ‘Zaan de Wandel’ in de Zaanstreek en ‘Tour de Soes’ in de Noordkop! Klein gestart en nu grote, sportieve evenementen in hun omgeving, die tevens een grote bijdrage leveren voor belangwekkende goede doelen.

Goede-doelen-organisaties waren rijkelijk vertegenwoordigd! St. Leergeld, Dream4Kids, Bake for Life, Van Hulley, Tesselhuus en veel meer. Ze grepen alle kansen aan om zich te profileren en contacten te leggen met iedereen die geïnteresseerd was. Ze maakten afspraken om zich in Rotaryclubs te presenteren.

. . . VERDER
Zoek een club