Vocational Service verdient meer aandacht!

4 juli:vs2

Met deze boodschap startte in 2018 de districtscommissie Vocational Service haar werkzaamheden. De ambitie was om in de komende twee jaar het begrip Vocational Service breder invulling te geven.

Dit doel werd van harte ondersteund door Rutger Mazel, gouverneur 2019-2020 district 1580

 

Maandbrief DG Rutger Mazel

1 juli:rctw

Hartelijk welkom in het nieuwe Rotaryjaar! Samen met alle leden (en de Rotaracters) in ons district maken we er een actief jaar van. Met meer samenwerking, lokaal en internationaal. Maak gebruik van de verschillende grants die er zijn. En denk mee hoe jouw club kan groeien.

 

Verslag Waterseminar

21 juni:water

Een Magazine format met veel foto's, korte verhalen, interviews en links naar de vertoonde films en links naar meer achtergrondinformatie van de key note speakers, de deelnemers aan de watermarkt en de resultaten van de waterproof discussies

 

Handboek voor Rotarians 2019-2020

25 maart:hb2019

Rotary verbindt Jong, oud, vreemde en vrind.

Het lijkt wel een liedje, dit motto van Mark Maloney, de President van Rotary International voor het jaar 2019-2020: Rotary verbindt de wereld.

 

PUBLICATIES

4 november:boekenkast

Bekijk hier divers foldermateriaal
(zowel in het Nederlands als in het Engels)

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus:huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.