Zomercarrousels

9 augustus: car

Zomercarrousels zijn de gelegenheid om elkaar in de regio te ontmoeten tijdens een interessant zomerprogramma.Zo was onze Gouverneur Barbara van Goethem o.a. aanwezig bij Texel en Zandvoort.

 

"Water Project en Partnership” workshop

6 augustus - 6 september: ihe

Schrijf je nu in voor deelname aan een “Water Project en Partnership” workshop bij IHE Delft op vrijdag 7 september 2018. Deze bijeenkomst heeft tot doel betrokken mensen bij Water- en Sanitatie-ontwikkelingen samen te brengen.

 

ZORG VOOR LEVEN MET POLIO

28 juli - 23 oktober: info

Op dinsdagavond 23 oktober wordt in de Flint te Amersfoort een bijeenkomst gehouden met als thema ‘ZORG VOOR LEVEN MET POLIO’
Deze avond is gepland ter gelegenheid van Wereld Polio Dag die jaarlijks op 24 oktober plaatsvindt.

 

SAMEN STERK

2 juli: samen sterk

Het sleutelwoord bij het evenement [Z]aan de Wandel is samen.

 

WATER = LEVEN

3 juni: WATER

Een mens heeft drinkwater nodig.
Water gerelateerde ziektes en gebrek aan sanitatie doden meer mensen dan alle vormen van geweld samen. Veilig drinkwater is een begin, maar heeft effect op alles in het leven. Het heeft een directe impact gezondheid, inkomen en lokale ontwikkeling.

 

Invoering AVG voor Rotary

12 mei: AVG

Uitgebreide informatie over de invloed van de AVG op de club-, district- en landelijke Rotary-organisatie

 

TRF - ONS EIGEN TOPFONDS

11 mei: trf

De Rotary Foundation scoort heel hoog ten opzichte van andere Goede Doelen Fondsen met betrekking tot de besteding van de donaties aan de gesteunde projecten.
Natuurlijk een belangrijke reden om te doneren aan de Rotary Foundation! Maar wordt dat geld ook effectief besteed?

 

Wandelen voor Water op Wereldwaterdag - 22 maart 2019

30 april: wvw

Voor ons is schoon drinkwater een zekerheid, maar helaas niet voor een groot deel van de wereldbevolking. Door mee te doen aan de landelijke sponsorloop Wandelen voor Water, ervaren Nederlandse kinderen wat leeftijdgenootjes in ontwikkelingslanden moeten doen om aan water te komen. En ze kunnen hen direct helpen.

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus: huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.