Maandbrief DG Rutger Mazel

16 juni:202004

Een jaar gouverneurschap. Het zit er (bijna) op. Wat was het goed en mooi, dankzij jullie, de leden in de clubs.

Jullie maakten mij deel van jullie ideeën, activiteiten en projecten. Groot, klein, lokaal en wereldwijd. Vol enthousiasme, in levendige bijeenkomsten, tijdens People of Action activiteiten en bij Rotaract. Van Schiphol tot en met Texel, waar ik ook kwam, altijd reed ik van die gelegenheden vol enthousiasme terug naar huis.

 

Maakt jouw club effectief gebruik van social media?

11 juni:socmed2

Social media hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we in contact komen met onze vrienden, familie en kennissen in ons netwerk en daarbuiten. Door middel van foto's en online berichten, kunnen we inspelen op hun gevoel en interesses, waarmee het beeld van jouw club beïnvloed wordt. Het is uitgegroeid tot een belangrijke wijze van communicatie - een manier om je boodschap over te brengen en vaak zien we zelfs virale trends.

 

Rotary in Coronatijd

22 mei:different2

Terug naar begin maart 2020. We waren bijeen voor de PETS en de Assembly in Purmerend. Het virus, het coronavirus was er al. In China natuurlijk maar ook al dichterbij in Italië, in Oostenrijk. In Nederland mocht bijna alles nog.

 

Ledenbehoud en de coronacrisis

9 april:dlc

“Hoe gaat het met jullie club?”.
Deze vraag stelde onze commissie jullie vorig najaar, in geheel andere tijden. Tijden, die gevoelsmatig eeuwen achter ons liggen, maar de vraag is actueler dan ooit.

 

Online meetings

21 maart:rga

Diverse clubs in ons District komen inmiddels “online” bijeen en gebruiken daar simpele software voor, zoals ZOOM

 

PUBLICATIES

4 november:boekenkast

Bekijk hier divers foldermateriaal
(zowel in het Nederlands als in het Engels)

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus:huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.