Wandelen voor Water

1 januari:wvw

Wereldwijd hebben miljarden mensen geen toegang tot schoon water. Daarom slaan Amref Flying Doctors, Simavi, ZOA en Rotary de handen ineen. In 2020 organiseren zij ‘Wandelen voor Water’.

 

Maandbrief DG Rutger Mazel

16 december:mndbrf

Het kalenderjaar loopt op z'n eind, 2020 staat klaar. Dat betekent ook dat het Rotaryjaar alweer halverwege is. In de afgelopen zes maanden was ik bij (activiteiten van) zeker 30 verschillende clubs (van Schiphol tot Texel) in ons district. Overal bracht en kreeg ik volop enthousiasme. Dat neem ik mee naar 2020, naar de tweede helft van het gouverneurschap.

 

In Memoriam Huub de Kruijf

13 december:im

Op 11 december overleed Huub de Kruijf, lid van Rotaryclub IJmond en secretaris van de District Rotary Foundation Commissie.

 

Statuten & huishoudelijk reglement

25 november:statuten

Nederlandse Rotaryclubs zijn lid van Rotary International (RI) en op grond van het huishoudelijk reglement van RI verplicht de door RI opgestelde Standard Club Constitution (SCC), laatstelijk gewijzigd in 2019, te hanteren.

 

Rotary Voices

23 september:voices

Stories of service from around the world

 

Vocational Service verdient meer aandacht!

4 juli:vs2

Met deze boodschap startte in 2018 de districtscommissie Vocational Service haar werkzaamheden. De ambitie was om in de komende twee jaar het begrip Vocational Service breder invulling te geven.

Dit doel werd van harte ondersteund door Rutger Mazel, gouverneur 2019-2020 district 1580

 

Handboek voor Rotarians 2019-2020

25 maart:hb2019

Rotary verbindt Jong, oud, vreemde en vrind.

Het lijkt wel een liedje, dit motto van Mark Maloney, de President van Rotary International voor het jaar 2019-2020: Rotary verbindt de wereld.

 

PUBLICATIES

4 november:boekenkast

Bekijk hier divers foldermateriaal
(zowel in het Nederlands als in het Engels)

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus:huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.