Landelijk Water Seminar

19 mei:lws

Verheugd en verrast waren wij om ruim 270 deelnemers te mogen ontvangen en mede hierdoor dit Landelijk Rotary Water Seminar een groot succes geworden.

 

Handboek voor Rotarians 2019-2020

25 maart:hb2019

Rotary verbindt Jong, oud, vreemde en vrind.

Het lijkt wel een liedje, dit motto van Mark Maloney, de President van Rotary International voor het jaar 2019-2020: Rotary verbindt de wereld.

 

ROTARY CONNECTS THE WORLD

17 maart:pets2019

We kijken in ons District 1580 terug op een geslaagd en druk bezocht PETS weekend. Bijna 80 inkomend voorzitters uit evenzoveel Rotary clubs uit ons district kwamen vrijdagavond bijeen om zich, onder leiding van de AG’s voor te bereiden op hun voorzittersjaar.

 

Vocational Service binnen en buiten Rotary

15 november:vs

Voor velen binnen en buiten Rotary is Vocational Service een wereldvreemd begrip. Was het in de tijd van Paul Harris, ruim 100 jaar geleden, vocational redelijk eenduidig, vandaag de dag zijn Rotaryclubs dusdanig divers dat reflectie vanuit elke beroep en persoon gewenst is.

 

PUBLICATIES

4 november:boekenkast

Bekijk hier divers foldermateriaal
(zowel in het Nederlands als in het Engels)

 

Nieuw in Rotary? Be the Inspiration

2 november:2018nla

Het regenachtige weer en de files dreigden roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk waren de ruim 50 deelnemers op tijd in Oostzaan. Om mee te doen aan de Nieuwe ledenavond van ons district 1580.

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus:huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.