Rotary in Coronatijd

22 mei:different2

Terug naar begin maart 2020. We waren bijeen voor de PETS en de Assembly in Purmerend. Het virus, het coronavirus was er al. In China natuurlijk maar ook al dichterbij in Italië, in Oostenrijk. In Nederland mocht bijna alles nog.

 

Maandbrief DG Rutger Mazel

15 april:202004

En toen werd alles anders… De intelligente lockdown vanwege het coronavirus maakt ons persoonlijke, werk-, school-, sociale en Rotary-leven heel anders. Het mooie van Rotary is dat we ons aanpassen. We Skypen en Zoomen en blijven zo op de hoogte van wat er in de club en in het district speelt. Fellowship online, hoe mooi is dat?
Ook op gepaste afstand blijft Rotary de prachtige organisatie die goed doet, dichtbij en in de wereld. People of Action, dat zijn we ook met de vele corona-hulp-acties die op touw zijn gezet. Mail jouw actie(s) en tips naar district1580helpt@gmail.com en vermeld ‘m op rotary.nl/helpt/
Geniet van de bloeiende tulpen! Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Blijf gezond.

 

Ledenbehoud en de coronacrisis

9 april:dlc

“Hoe gaat het met jullie club?”.
Deze vraag stelde onze commissie jullie vorig najaar, in geheel andere tijden. Tijden, die gevoelsmatig eeuwen achter ons liggen, maar de vraag is actueler dan ooit.

 

Online meetings

21 maart:rga

Diverse clubs in ons District komen inmiddels “online” bijeen en gebruiken daar simpele software voor, zoals ZOOM

 

PUBLICATIES

4 november:boekenkast

Bekijk hier divers foldermateriaal
(zowel in het Nederlands als in het Engels)

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus:huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.