District Grant Competitie

10 oktober:stemming

Na uitvoerig overleg met de Rotary Foundation in Evanston heeft de District Rotary Foundation Commissie (DRFC) de regels voor projectsteun uit de District Grant aanmerkelijk versoepeld. De verdeling van het geld is daarmee doorzichtiger gemaakt.

 

Rotary Festival 2019

30 september:rofes

Buiten regent het hard, binnen zitten 140 deelnemers klaar voor het Rotary Festival 2019.

Na de broodjeslunch opent districtsgouverneur Rutger Mazel om 12.50 uur de bijeenkomst in de aula van het St. Michael College (SMC) in Zaandam.

 

Rotary Voices

23 september:voices

Stories of service from around the world

 

RC Amstelveen: 100% Paul Harris Fellow

19 september:rca2

Rotaryclub Amstelveen heeft op 17 september j.l. al haar leden, op basis van uiteenlopende verdiensten, een Paul Harris Fellow toegekend.

 

Vocational Service verdient meer aandacht!

4 juli:vs2

Met deze boodschap startte in 2018 de districtscommissie Vocational Service haar werkzaamheden. De ambitie was om in de komende twee jaar het begrip Vocational Service breder invulling te geven.

Dit doel werd van harte ondersteund door Rutger Mazel, gouverneur 2019-2020 district 1580

 

Maandbrief DG Rutger Mazel

1 juli:rctw

Hartelijk welkom in het nieuwe Rotaryjaar! Samen met alle leden (en de Rotaracters) in ons district maken we er een actief jaar van. Met meer samenwerking, lokaal en internationaal. Maak gebruik van de verschillende grants die er zijn. En denk mee hoe jouw club kan groeien.

 

Verslag Waterseminar

21 juni:water

Een Magazine format met veel foto's, korte verhalen, interviews en links naar de vertoonde films en links naar meer achtergrondinformatie van de key note speakers, de deelnemers aan de watermarkt en de resultaten van de waterproof discussies

 

Handboek voor Rotarians 2019-2020

25 maart:hb2019

Rotary verbindt Jong, oud, vreemde en vrind.

Het lijkt wel een liedje, dit motto van Mark Maloney, de President van Rotary International voor het jaar 2019-2020: Rotary verbindt de wereld.

 

PUBLICATIES

4 november:boekenkast

Bekijk hier divers foldermateriaal
(zowel in het Nederlands als in het Engels)

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus:huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.