Nieuwe Leden Avond, 1 november 2018

3 oktober: NLA2018

Ben jij nieuw in Rotary en wil jij meer over Rotary weten? Of ben je als clubbestuurder of clublid geinteresseerd in ledenbeleid en ledenbehoud?

 

Informatie over het 6T-project

1 oktober: 6t

De watertanks worden gebouwd in het gebied rondom de stad Nakuru in Kenia. Nakuru ligt zo’n 160 km ten noorden van Nairobi op 2000 m hoogte. In dit gebied valt gemiddeld evenveel regen als in Nederland: bijna 900 mm per jaar. Er zijn heuvels, rotsen, weilanden, rivieren en meren. Toch zijn de watertanks erg nodig, dat heeft een aantal redenen.

 

Kom met je Rotary Club in actie voor End Polio Now!

12 september: epn2

De afgelopen vier jaar zijn maar liefst 35.000 doosjes met tulpenbollen verkocht. Een opbrengst van maar liefst € 900.000,-- . Clubs uit Duitsland, Zwitserland en U.S.A. hebben het initiatief inmiddels mede omarmd. Ook voor het Rotary Hoofdkantoor in Evanston heeft men in het voorjaar 2017 van de Nederlandse End Polio Now tulpen kunnen genieten.

 

ZORG VOOR LEVEN MET POLIO

28 juli - 23 oktober: info

Op dinsdagavond 23 oktober wordt in de Flint te Amersfoort een bijeenkomst gehouden met als thema ‘ZORG VOOR LEVEN MET POLIO’
Deze avond is gepland ter gelegenheid van Wereld Polio Dag die jaarlijks op 24 oktober plaatsvindt.

 

SAMEN STERK

2 juli: samen sterk

Het sleutelwoord bij het evenement [Z]aan de Wandel is samen.

 

WATER = LEVEN

3 juni: WATER

Een mens heeft drinkwater nodig.
Water gerelateerde ziektes en gebrek aan sanitatie doden meer mensen dan alle vormen van geweld samen. Veilig drinkwater is een begin, maar heeft effect op alles in het leven. Het heeft een directe impact gezondheid, inkomen en lokale ontwikkeling.

 

Invoering AVG voor Rotary

12 mei: AVG

Uitgebreide informatie over de invloed van de AVG op de club-, district- en landelijke Rotary-organisatie

 

TRF - ONS EIGEN TOPFONDS

11 mei: trf

De Rotary Foundation scoort heel hoog ten opzichte van andere Goede Doelen Fondsen met betrekking tot de besteding van de donaties aan de gesteunde projecten.
Natuurlijk een belangrijke reden om te doneren aan de Rotary Foundation! Maar wordt dat geld ook effectief besteed?

 

Wandelen voor Water op Wereldwaterdag - 22 maart 2019

30 april: wvw

Voor ons is schoon drinkwater een zekerheid, maar helaas niet voor een groot deel van de wereldbevolking. Door mee te doen aan de landelijke sponsorloop Wandelen voor Water, ervaren Nederlandse kinderen wat leeftijdgenootjes in ontwikkelingslanden moeten doen om aan water te komen. En ze kunnen hen direct helpen.

 

ALLE INFORMATIE OVER DE ROTARY HUISSTIJL

1 augustus: huisstijl

Rotary International wereldwijd een nieuwe huisstijl.
In volledig vernieuwde “Visual and Voice Guidelines” wordt hier een overzicht getoond van de aanpassingen aan logo’s met daarbij ook achtergrond-informatie waarom en hoe het “merk Rotary” gepresenteerd dient te worden.