© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Kom en laat je inspireren!

Het Rotary Najaarsfestival D1580 is ook dit jaar weer in het St. Michaëls College in Zaandam en staat in het teken van IMAGINE Rotary.

Het belooft een inspirerende middag te worden na de ontvangst met een broodje en de plenaire opening volgt de jaarlijkse District Grant Competitie.

Laat je verbeelding prikkelen door de 12 projecten, die kort en krachtig door de clubs worden gepresenteerd. Iedereen die aanwezig is kan na de presentaties stemmen voor het project van hun voorkeur, hiermee wordt de hoogte van de Grant bepaald en weten de clubs aan het einde van de middag hoeveel deze presentatie oplevert voor het clubproject.

Interactieve Workshops

Laat je verbeelding ook prikkelen door het uitgebreide aanbod van workshops verzorgd door de District Commissies, waar we met elkaar ideeën en informatie uitwisselen.

Er zijn twee rondes met workshops, bekijk hier het uitgebreide aanbod

Na de workshops sluiten we de middag af met een borrel.

Voor wie?

Het Rotary Najaarsfestival is voor alle leden van District 1580, voor Rotaracters en geïnteresseerden, ook familie, vrienden, en potentiele leden zijn van harte welkom. Wel even inschrijven . Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

We zien je graag op zaterdag 8 oktober 2022 in Zaandam.

Ja, ik bevestig mijn komst naar het Rotary Festival
op 8 oktober 2022


ER ZIJN DIVERSE WORKSHOPS (in 2 sessies)  -  GEEF HIERONDER SVP UW VOORKEUR OP.

N.B. De "NIEUWE LEDEN WORKSHOP" is nadrukkelijk en uitsluitend bestemd voor Rotarians, die korter dan 2 jaar lid zijn