PETS 2020 in Purmerend

District Assembly keurt begroting goed en benoemt DGNN

Zaterdag 7 maart 2020, 9.00 uur. Het parkeerterrein van Burggolf in Purmerend is vol. Bij de ingang wapperen Rotaryvlaggen in het zonnetje. Het is PETS: Presidents-Elect Training Seminar.

De PETS is niet alleen voor de inkomend clubvoorzitters bedoeld. Weliswaar worden op vrijdagmiddag uitsluitend de inkomend voorzitters van de 77 clubs in ons district verwacht, maar vanaf zaterdagochtend zijn ook medebestuursleden, Rotaractors en geïnteresseerde leden welkom bij de diverse workshops, het plenaire gedeelte en de District Assembly, de districtsvergadering.

Gouverneurschap D1580 gegarandeerd

Na de plenaire opening nemen de aanwezigen deel aan twee workshops naar keuze.


Daarna volgde de District Assembly. Daarbij keurden de leden o.a. de begroting van DGE Jelle Houtsma goed, herdachten we de achttien Rotarians die ons in het afgelopen Rotaryjaar ontvallen zijn en werd het voorstel om Rtn. Madelon Schaap (RC Amsterdam Zuid)te benoemen tot DGNN (inkomend inkomend gouverneur) geaccepteerd. Daarmee is het gouverneurschap D1580 gegarandeerd t/m 2023, met de huidige gouverneur Rutger Mazel en zijn opvolgers Jelle Houtsma-Grech (Amsterdam Hoog-Zuid, 2020-2021), Harald Been (Bloemendaal-Caprera, 2021-2022) en Madelon Schaap (Amsterdam-Zuid, 2022-2023).

Afbeelding met tekst, boek

Automatisch gegenereerde beschrijving

We sloten af met een gezamenlijke lunch en het voornemen elkaar weer te treffen op 16 mei bij het Rotary Voorjaars Festival D1580 in het St. Michael College (SMC) in Zaandam. Tot dan!

Tjeerd Gunning
RC Bloemendaal-Caprera

 

 

 

Afbeelding met binnen, persoon, oranje, voorzijde

Automatisch gegenereerde beschrijving