© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kofferbakmarkt 2022 Dorpsbos Avenhorn

Rotary Kofferbakmarkt: zondag 28 augustus 2022

Rotary Koggenland organiseert op zondag 28 augustus van 10.00-16.00 uur de jaarlijkse kofferbakmarkt in het dorpsbos aan de Buitenroede in Avenhorn. De opbrengst gaat dit jaar naar stichting het vergeten kind.

Wat kun je verwachten tijdens de Rotary Kofferbakmarkt? ‘Gewoon’ een ouderwets gezellige en sfeervolle markt op de laatste zondag van de zomervakantie. Tevens een prima gelegenheid om met vrienden, buren en familie de vakantieverhalen uit te wisselen op het horecaplein. Er is muziek en er zijn verse broodjes voor ontbijt en lunch, dus kom lekker ontbijten!

Er zal lekkere patat worden gebakken en er zijn broodjes hamburger verkrijgbaar. Ook hiermee steun je ons goede doel! De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken op het springkussen en met de kinderspelletjes en de brandweer is aanwezig met een spectaculaire demo.

Kortom: ruim je zolder, garage, schuur of huis op en kom met je spullen naar de Rotary Kofferbakmarkt of loop langs de aangeboden spullen om te zien of er wat voor je tussen zit! Mocht je een kraam willen huren* kun je je aanmelden via info@rotarykoggenland.nl

Prijzen voor deelname aan de kofferbakmarkt zijn € 15,00 voor een auto / € 17,50 voor een busje / € 5,- voor een aanhanger klein / € 7,50 aanhanger groot. *Huur marktkraam € 35,- (voor verenigingen € 15,-). Voor bezoekers van de markt is de toegang gratis!
Deelnemende voertuigen zijn vanaf 8.00 uur welkom op het kofferbakmarkt terrein.

Meer details zijn te vinden op https://kofferbakmarktkoggenland.nl

Volg Rotary Koggenland op facebook (ook voor de laatste info m.b.t. de kofferbakmarkt): https://www.facebook.com/rotarykoggenland/

We hopen u te ontmoeten op zondag 28 augustus!

Hartelijke groet,
Rotaryclub Koggenland