© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
clean up day
ijsbaan.Veghel on ice 2019
renovatie scoutinggebouw Veghel
Watertappunt Meierijstad
aftrap van de verkoop tulpenbollen
End Polio Now
opschorting bijeenkomsten
lees meer
BELEIDSPLAN
lees meer

Welkom op de website van Rotary Meierijstad.

Wijn Verkoop

Rotary Meierijstad heeft in 2020 met wijnverkoop ten bate van de stichting Vrienden van Bernhoven 2 koppelbedden kunnen schenken

doel aktie

Aandacht voor kwetsbare mensen

Blue Monday

In samenwerking met ONS welzijn worden er door Rotary Meierijstad

300 pakketten aan ouderen uitgedeeld. De aanleiding hiervoor was

Blue Monday, volgens onderzoeken  de meest depressieve dag van het jaar.

Op deze manier hopen we de ouderen een hart onder de riem te steken

artikel krant

Veghel on Ice

2020 winterseizoen geen Veghel on Ice
Vanwege coronamaatregelen

 

2 oktober ’20 – het jaarlijkse schaatsevent Veghel on Ice gaat het komend winterseizoen helaas niet door. De organisatie, stichting Rotary Veghel on Ice, heeft dit besloten vanwege de coronamaatregelen. Het gaat om uitstel, niet om afstel. Veghel on Ice wordt volgend jaar weer georganiseerd, als dit dan weer mogelijk is.

 

Al 5 jaar geniet Veghel en omstreken jaarlijks van het Veghel on Ice schaatsevent. Ook voor dit jaar had de stichting Rotary Veghel on Ice de organisatie al grotendeels rond. Maar al vanaf de start was het spannend hoe het zou gaan met oog op de corona-pandemie. Nu de maatregelen weer strenger zijn, heeft de stichting het moeilijke besluit genomen om Veghel on Ice dit jaar af te lasten.

Domien Brus en Ton Janssen, namens Veghel on Ice: “Wij danken iedereen voor het meedenken en de inzet in de afgelopen periode zoals: gemeente Meijerijstad, onze sponsoren, de horeca-ondernemers, de scholen, Ice World, Max Tenten en vooral ook de service clubs, het Gilde en alle betrokken vrijwilligers. We hopen volgend jaar weer op jullie medewerking om dan met net zoveel enthousiasme weer Veghel on Ice te organiseren!”