• clean up day
  • ijsbaan.Veghel on ice 2019
  • renovatie scoutinggebouw Veghel
  • Watertappunt Meierijstad
  • aftrap van de verkoop tulpenbollenEnd Polio Now
  • opschorting bijeenkomstenlees meer
  • BELEIDSPLANlees meer
Welkom op de website van Rotary Meierijstad.

Wijn Verkoop

Rotary Meierijstad is gestartdt met wijnverkoop de baten zijn bestemd voor de stichting Vrienden van Bernhoven

verkoop per 12-11-2020 gesloten

doel aktie

Agenda Activiteiten

Golftoernooi opThe Duke

Zaterdag 19-09-2020 gaat een deel van de Rotarians deelnemen aan de World Clean up Day 

website W C D

Veghel on Ice

Komend winterseizoen geen Veghel on Ice
Vanwege coronamaatregelen

 

2 oktober ’20 – het jaarlijkse schaatsevent Veghel on Ice gaat het komend winterseizoen helaas niet door. De organisatie, stichting Rotary Veghel on Ice, heeft dit besloten vanwege de coronamaatregelen. Het gaat om uitstel, niet om afstel. Veghel on Ice wordt volgend jaar weer georganiseerd, als dit dan weer mogelijk is.

 

Al 5 jaar geniet Veghel en omstreken jaarlijks van het Veghel on Ice schaatsevent. Ook voor dit jaar had de stichting Rotary Veghel on Ice de organisatie al grotendeels rond. Maar al vanaf de start was het spannend hoe het zou gaan met oog op de corona-pandemie. Nu de maatregelen weer strenger zijn, heeft de stichting het moeilijke besluit genomen om Veghel on Ice dit jaar af te lasten.

Domien Brus en Ton Janssen, namens Veghel on Ice: “Wij danken iedereen voor het meedenken en de inzet in de afgelopen periode zoals: gemeente Meijerijstad, onze sponsoren, de horeca-ondernemers, de scholen, Ice World, Max Tenten en vooral ook de service clubs, het Gilde en alle betrokken vrijwilligers. We hopen volgend jaar weer op jullie medewerking om dan met net zoveel enthousiasme weer Veghel on Ice te organiseren!”