• Spetterend Rotary Feest 23 maart a.s. Landvast Alblasserdam
  • 30 juni 2018
  • Succesvolle avond met optreden van Crazy Piano's levert Papendrecht het predicaat HartVeiligWonen
  • Rotary doet!ontdek Rotary
  • Combinatievariant aanbesteding renovatie / verbetering aansluiting N3 A16
  • Sandra Doeze Jager neemt ons mee in haar proefschrift dat handelt over wendbaarheid van medewerkers in organisaties
  • ontstaan en ambitieWaar staat Rotary voor
  • Bedrijfsbezoek bij banketbakkerij MERBA
Onze voorzitter Martijn Onnink heet u van harte welkom
op de website van Rotaryclub Papendrecht

23 maart 20:00 feest in LANDVAST

GROEN voor STEEN dat is een spetterend feest waard

GROEN voor STEEN dat is een feestje waard!

Vorig jaar hebben we met Crazy Piano's een spetterende feestavond beleefd waarbij we geld hebben ingezameld voor AED's in Papendrecht. Door uw bijdrage is Papendrecht nu een HartVeilig gemeente.

Dit jaar richten wij ons op de jeugd en hun mogelijkheden om buiten te spelen. We richten ons op het vergroenen van alle schoolpleinen in Papendrecht. Onder het motto GROEN VOOR STEEN zamelen we geld in om zoveel mogelijk verharding te vergroenen.

De schoolgaande jeugd was hiervoor al actief met onze SantaRun die samen met AVPassaat is georganiseerd. 

Op 23 maart organiseren we voor dit goede doel weer een echt feest in Landvast Alblasserdam. Deze keer in 2 zalen.

Boven met het duo Mu-Chique waar je kunt genieten en wegdromen van de virtuoze beheersing van viool en accordeon.

Beneden in de grote zaal van de coverband COLIBRI waar je heerlijk kunt dansen op hun opzwepende en feestelijke intepretaties van bekende nummers uit de pop/soul/funk.

Dit feest wil je niet missen! Kaarten kun je bestellen via RotaryPapendrechtEvent@gmail.com of direct aan de kassa van Landvast

Papendrecht Hartveilig !

Dankzij een spetterend Top2000 feest met Crazy Piano's heeft Papendrecht het predicaat HartVeiligWonen 


Binnenkort kan iedere inwoner van Papendrecht bij hartfalen vertrouwen op eerste hulp met AED's. Dit ambitieuze doel van HartveiligWonen Papendrecht hebben wij enthousiast omarmd. En daarom is er op 18 november 2017 in een uitverkocht Landvast een spetterend Top 2000 feest met Crazy piano's georganiseerd dat alle verwachtingen heeft overtroffen.

Dankzij de hartverwarmende steun van het Papendrechtse bedrijfsleven en 500 feestvierders is de actie een groot succes geworden! Met elkaar hebben zij ervoor gezorgd dat er ruim 20 AED's in buitenkasten beschikbaar komen voor de inmiddels meer dan 300 vrijwilligers van HartveiligWonen Papendrecht. Dat maakt Papendrecht de eerste HartveiligWonen gemeente in de regio.


HartveiligWonen wil in heel Nederland een 6 minuten zone realiseren met beschibkare AED's die 24/7 kunnen worden gebruikt bij hartfalen. Dat verhoogt de overlevingskans bij reanimatie enorm. Tot nu toe waren er in Papendrecht slechts 3 AED's 24/7 beschikbaar, nu is er dekkend netwerk.


Op de bijgaande afbeelding krijg je een goede indruk van de verdeling van de AED's over Papendrecht.

SANTA RUN 15 december 2018

Wil je spelen in het groen? Ga dan lopen in het rood!

Samen met Atletiekvereniging AVPassaat organiseren we op zaterdag 15 december een Santa Run in het centrum van Papendrecht. Verzamelen en warmdraaien vanaf 13:30, de start is om 14:00.


Honderden schoolkinderen, hun vaders, moeders, juffen en meesters rennen dan verkleed als kerstman een rondje door Papendrecht. 


Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen om de schoolpleinen groener te maken. Want een groen schoolplein is mooier. leuker, leerzamer en gezonder!


Wil je meedoen aan dit te gekke feest? Voor €7,50 loop jij ook mee in een rood kerstmannenpak en sponsor je het groene schoolplein. Meld je vandaag nog aan op santarunpapendrecht2018@gmail.com. Dan krijg je alle informatie over hoe je moet betalen en waar je het pak kunt ophalen.