© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Welkom bij Rotary Venray!

Rotary Club Venray

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis.

Welkom

Rotary Venray is een gemengde serviceclub (dames zowel als heren) die is opgericht op 9 februari 1966 en circa 40 leden telt met diverse zakelijke, publieke en maatschappelijke functies. Als onderdeel van het wereldwijde van Rotary International netwerk, beogen wij relevante doelen te realiseren om het leven in samenlevingen te verbeteren.

Rotary Venray organiseert diverse activiteiten en evenementen om geld in te zamelen voor goede doelen en maatschappelijke projecten. Deze projecten kunnen variëren van het ondersteunen van lokale organisaties, zoals hospices, scholen en sportverenigingen tot het bijdragen aan internationale projecten, zoals het bestrijden van ziektes en het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. Daarnaast zet Rotary Venray zich in voor de persoonlijke ontwikkeling en vorming van haar leden. Dit gebeurt door middel van bijeenkomsten, lezingen en netwerkevenementen waarbij kennis, vaardigheden en ervaringen worden uitgewisseld.

Sinds geruime tijd bestaan er hechte contacten met de zusterclub Rotary Club Grevenbroich (RCG) uit Duitsland en wordt er ook samenwerking gezocht met andere Rotaryclubs. Het doel van Rotary is de voortrekkers in hun beroepsgroep en de zakenwereld samen te brengen om met elkaar in een prettige, open sfeer humanitaire diensten te verlenen.

Volg onze activiteiten op de nieuwe website van Rotary Venray: www.rotaryvenray.nl


Voor meer informatie neem contact op met de voorzitter Inge van der Borght (voorzitter@rotaryvenray.nl)


Rekeningen:

Rotary Club Venray: NL21 RABO 0153 922575

Stichting Help De Ander: NL37 RABO 0153 988150