Rotary doe je met z’n allen

Kerstmannen halen € 12.000 op

Rode kerstmannen halen € 12.000 op

De eerste Westlandse Santarun heeft zaterdag ruim € 12.000 euro opgebracht.  Daartoe renden en wandelden bijna 350 als kerstman verklede deelnemers dwars door het centrum van Naaldwijk.
 
De opbrengst gaat naar twee goede doelen: Kindertehuizen in het Roemeense Sibiu, waar voornamelijk meervoudig gehandicapte (wees)kinderen wonen en de Stichting Westlands Hoop die kinderen met een levensbedreigende aandoening ‘de dag van hun leven’ aanbiedt.
De bijzondere sportieve manifestatie, met het motto 'Voor kinderen hier én daar', is een initiatief van de Rotaryclubs Westland en Westland Polanen.
 

Lees meer

Kennismaken met de club

Rotary Club Westland Polanen is een serviceclub en een dochter van Rotary Club Westland. De Rotary is een wereldwijde organisatie die zich dienstbaar wil maken aan de gemeenschap: lokaal, nationaal en internationaal. Deze club ondersteunt vele activiteiten in Westland met een financiële bijdrage of we steken de handen uit de mouwen door bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken voor Westerhonk, een sportdag te organiseren voor het project Shelterbox of om groen onderhoud te plegen in het Staelduinse Bos en het Spanjaards Duin. Ook organiseren we het project Wandelen voor Water in samenwerking met diverse Westlandse scholen.


Rotary Club Westland Polanen bestaat momenteel uit 34 betrokken en enthousiaste leden. Vriendschap vormt de basis van het Rotarylidmaatschap. De regelmatige clubbijeenkomsten en de samenwerking in projecten zorgen voor hechte banden en soms ook jarenlange vriendschappen. De gezinsleden worden af en toe bij het programma betrokken. Zo kunnen partners en kinderen deelnemen aan diverse bijzondere bijeenkomsten of de jaarlijkse ontmoeting met onze zusterclub in Westerlo, België.