Open avond 21 maart 2019

Manipuleren, frauderen en bedriegen: voorstélbaar of voorspélbaar?

Op 21 maart 2019 is drs. Guus Essers bij ons te gast. Hij neemt ons mee in de wereld van 'radicale eerlijkheid en - oneerlijkheid' en u kunt daar bij zijn!

Wilt u kennis maken met Rotary en tegelijkertijd een interessante lezing bij wonen, meld u dan aan via secretaris@rotarywbt.nl. Toegang is gratis.

De lezing vindt plaats bij Thuis bij Fien, Oude Klapstraat 10 in Wijchen en start om 19.15 uur.

Drs. Guus Essers is psycholoog en houdt zich al ruim 25 jaar bezig met onderzoek en het geven van lezingen en seminars over management- & organisatieontwikkeling, fraude-  & leugendetectie, de psychologie van de leugen, en over omgaan met belangentegenstellingen. Meer informatie over zijn werk en boeken: www.srs-groep.nl

Lees meer

Golftoernooi 14 juni 2019

Alweer voor de 22ste keer organiseert onze club een golftoernooi voor goede doelen. Je kunt inschrijven per persoon of met een flight voor deze volledig georganiseerde dag met ondernemers uit alle branches en uit het hele land.

Meer informatie

De opbrengst van het golftoernooi gaat naar twee goede doelen: 

Woondroom Wijchen is een startend, kleinschalig ouderinitiatief  voor bewoners met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Uitgangspunt is het bieden een veilig en warm thuis met daarnaast voor elke bewoner de benodigde zorg en aandacht.

• De Stichting Sumbing Bibir heeft als doel chirurgische behandeling mogelijk te maken van kinderen die met een lipspleet en/of open gehemelte geboren worden op de Indonesische eilanden. Bovendien streeft zij ernaar kennis over te dragen aan Indonesische collega’s en wetenschappelijk materiaal te verzamelen voor preventie en verbetering van behandelmethoden.

MELD JE AAN via het inschrijfformulier.