Dit is de homepage van Rotaryclub Zoeterwoude e.o.

Veiling met een Missie 2018


De Zoeterwoudse Veiling met een Missie heeft zaterdag 28 oktober  45.195 € opgebracht.  Ruim 10% van de opbrengst was afkomstig van kavels ingebracht door Rotaryclub Zoeterwoude e.o.

Topper was een adviesgesprek over slechthorendheid en oorsuizen, waarvoor uiteindelijk 1900 € werd neergeteld. Andere kavels waren een architectuurvaartocht, een thuiskokdiner, een keramieken kip en een kilo zelfgebakken koekjes. Ook gaat de club volgend voorjaar een fietstocht langs de 7 Duurzaamheden van Zoeterwoude organiseren (1700 €).

 

De traditionele Zoeterwoude Missieveiling heet vanaf dit jaar Veiling met een Missie.

De veilingopbrengst komt volledig ten goede aan gebieden waar nog enkele Zoeterwoudse missionarissen (of hun opvolgers) actief zijn. Hun aantal neemt echter af zodat in toenemende mate financiële steun wordt gegeven aan projecten, waar overwegend jonge Zoeterwoudenaren of hun familie direct bij betrokken zijn. Bij die hulp in veertien verschillende landen gaat het niet alleen om opvang, scholing en opleiding, maar tevens om medische hulp, watervoorziening, sanitair, gebouwen en dergelijke.

 

RLI

Nu aanmelden voor training RLI voorjaar

Nu aanmelden voor training RLI voorjaar  

De tweede serie RLI training gaat  van start!

Na het grote succes van de eerste serie RLI cursus  vindt op verzoek en vanwege de bestaande wachtlijst een 2e RLI cursus plaats.

Tijdens 3 zaterdagen hoor je alles over Rotary : de geschiedenis, de 5 avenues en onze eigen goede doelen Rotary Foundation. Natuurlijk is er veel meer zoals ledenbeleid en – behoud, het maken van een strategisch plan voor je club, het geheim van succesvolle clubs wordt ontrafeld. De Rotarians van de eerste RLI cursus hebben het met een ruime 8 gewaardeerd.

Ben je geïnteresseerd geraakt en nieuwsgierig? Volg onderstaande link en laat je informeren.

 http://www.rotary-rli.nl/www.rotary-rli.nl/District_1600.html

Inmiddels zijn er vele aanmeldingen. Dus wil je nog dit Rotaryjaar mee doen? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan. Een 3e cursus zal hoogstwaarschijnlijk pas in het najaar 2019 zijn.

Aanmelden kan op h.f.verwey@gmail.com

Zie info

Programma

19-02

Peter Abma, biologisch fruit

26-02

vakantie

05-03

voorbereiding duurzame fietstocht

12-03

bezoek gouverneur

19-03

ntb

26-03

Brexit

02-04

kennisquiz Rotary Zoetermeer

09-04

Sijthoff duurzaam ondernemen

16-04

C;ubzaken