J. Hoffscholte krijgt eigen weg

Ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer besloten oud-burgemeester Joost Hoffscholte (lid RC Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn en PDG D1580) te eren door een straat naar hem te vernoemen. In aanwezigheid van zijn familie en het gemeentebestuur ontving de heer Hoffscholte op maandag 4 september het straatbord uit handen van burgemeester Nobel.

Joost Hoffscholte was maar liefst 22 jaar burgemeester van gemeente Aalsmeer. Een functie die hij met veel enthousiasme en inzet heeft vervuld. Hij was een gerespecteerd en kundig bestuurder, niet alleen in Aalsmeer maar ook in regionaal verband. Iemand die partijen en mensen wist te verbinden, maar ook knopen kon doorhakken als dat nodig was. Een betrokken en menselijke burgervader die anderen op het juiste moment een hart onder de riem wist te steken. De vernoeming van een straat met zijn naam is een blijk van waardering voor alles wat hij voor de Aalsmeerse samenleving heeft gedaan en nog steeds doet.

De Burgemeester Hoffscholteweg wordt de nieuwe naam van de Nieuwe Aalsmeerderlaan. 

SantaRUN 16 december 2017

Met de Mijdrechtse rotaryclub organiseren wij wederom de SantaRUN, dit keer een parcours in Mijdrecht!

MAANDBRIEVEN

nf

Het kalenderjaar loopt ten einde en we zijn bijna halverwege het Rotary-jaar.

Heb je het gevoel dat je op de goede weg bent om alles te bereiken wat je club van plan is te doen?
Heb je de inspiratie kunnen zijn om Rotary in Actie in de projecten neer te zetten? Ga voor meer inspiratie naar www.rotaryhelpt.nl. Deze website laat ons zien wat mogelijk is, inspireert ons de inspiratie te zijn voor goed doen voor onze wereld.

Deze tijd van het jaar is ook een tijd van geven en dankbaarheid.
Je kunt iets terug doen terwijl je winkelt met Rotary Global Rewards om aanbiedingen te vinden die een deel van je aankoop teruggeven aan Rotary. (ook als App te gebruiken)
 

. . . VERDER