© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Wandelen voor water
kiek3
kramp2
kiek
jeugd
kiek
run
Kramprun
kiekfestival

RC Aalten Wisch jaar thema Rotary "Zet je tanden er in !"

nieuws RC Aalten wisch

RCAW heeft een bijdrage gedaan, voor de aankoop en plaatsing van een 3 tal Stolpersteine, aan de Stichting Stolpersteine Dinxperlo.

 www.stolpersteinedinxperlo.nl

Foto Karin Richert.

Oliebollen paketten voor Voedselbank Oost-Achterhoek

14 december hebben onze  leden 375 pakketten voor het maken van oliebollen ingepakt die, samen met mandarijntjes voor de kinderen, worden verdeeld in Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk door de Voedselbank Oost-Achterhoek.

RC Aalten wisch

Wie zijn wij

 De Rotary Club Aalten-Wisch is opgericht op 2 oktober 1956 en telt momenteel 57 leden (43 mannen en 14 vrouwen) uit de gemeenten Aalten, Oude IJsselstreek en omstreken.

RC Aalten-wisch houdt haar wekelijkse bijeenkomsten op woensdag middag tussen 12.00 en 14.00 uur. 

De bijeenkomsten vinden plaats bij Café-Restaurant-Zalencentrum Koenders Terborgseweg 61, 7084 AB Breedenbroek.

Telefoon 0315-65 13 04

E-mail: info@koenders-zalencentrum.nl

  
Partnerclubs van Rotary Club Aalten-Wisch zijn de Rotary Club Bocholt (Duitsland) en de Rotary Club  Scarborough-Cavaliers (Engeland).

Nieuws RC Aalten wisch


Overhandiging lucht foto voor Dr. Jenny in Dinxperlo.

De foto werd gemaakt door Eric Ormel en samen met Stefanie Krause, als voorzitter van onze Rotaryclub Aalten-Wisch, overhandigd.

De Rotaryclub wil, met deze print op aluminium luchtfoto, een blijvend kenmerk leveren aan degenen die herinneringen hebben aan de locaties en hun vroegere woonomgeving.Bij de Belevingsboerderij De Ahof in Aalten is een nieuwe kapschuur gerealiseerd.

Bijdrage Ahof

Bij de Belevingsboerderij De Ahof in Aalten is een nieuwe kapschuur gerealiseerd door vrijwilligers en organisaties. Deze kapschuur herbergt o.a. stal- en werkruimte, een keukentje en een toiletgroep. Zie foto:

Op het terrein van de Ahof werken en ontmoeten eenzame ouderen, statushouders, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking, inwoners vanuit de participatiewet en reguliere vrijwilligers met elkaar om het terrein mooi en toegankelijk te houden. De vele activiteiten op het terrein trekken veel bezoekers. De gezamenlijke gebruikers van het terrein wilden een sociaal terras met een bijbehorende kapschuur als vervanging voor de volières, verblijfsruimte en opslag.

Voor de realisatie van de kapschuur werden gemeentelijke- en provinciale subsidies verstrekt en een bijdrage uit het Europees Fonds.

De Rotaryclub Aalten-Wisch ondersteunt het project van harte en Stefanie Krause overhandigt een bijdrage aan Eric Wichgers van Figulus Welzijn.

flyer