• Jaarthema
  • Wandelen voor water
  • kiek3
  • kramp2
  • kiek
  • jeugd
  • banner
  • kiek
  • run
RC Aalten Wisch jaar thema Rotary daar zit muziek in

RC Aalten wisch

Wie zijn wij

 

De Rotary Club Aalten-Wisch is opgericht op 2 oktober 1956 en telt momenteel 57 leden (43 mannen en 14 vrouwen) uit de gemeenten Aalten, Oude IJsselstreek en omstreken.

RC Aalten-wisch houdt haar wekelijkse bijeenkomsten op woensdag middag tussen 12.00 en 14.00 uur. Bij Koenders in Bredenbroek.Partnerclubs van Rotary Club Aalten-Wisch zijn de Rotary Club Bocholt (Duitsland) en de Rotary Club  Scarborough-Cavaliers (Engeland).

Nieuws RC Aalten wisch

Kiek festival

KIEK Open Air Film op zaterdag 27 juli
Het natuurgebied ‘Vennebulten’ bij Varsseveld biedt zaterdag 27 juli voor de zevende keer gastvrijheid aan de KIEK Open Air Films. Er zijn een middagvoorstelling voor kinderen
en een avondvoorstelling voor volwassenen. Bezoekers van vorige edities roemen de bijzondere sfeer: een film kijken vanuit je eigen luie stoel midden in de natuur.
Om 18.00 uur draait voor kinderen Storks: een prachtige Disney-film. Dit is een unieke kans om uw kinderfeestje extra glans te geven. Om 21.00 uur is er voor de oudere doelgroep Bon Dieu!:
de Franse kaskraker van een echtpaar met vier huwbare dochters.
De Vennebulten-buitenbioscoop is ‘s middags open vanaf 17.00 uur en ‘s avonds vanaf 20.30 uur. Het bijzondere van KIEK is dat iedereen z’n eigen zitplaats mee brengt; een klapstoel is daarbij het makkelijkst. Voor het geval het weer op de 27e zich van z’n frisse kant laat zien, is het verstandig een deken mee te nemen en een paraplu voor het geval van af en toe een buitje.
Consumpties - ook voor kinderen - zijn verkrijgbaar op het terrein.

De organisatie is in handen van Rotaryclub Aalten Wisch.
Extra hulp is er dit jaar van de tieners van het internationale Rotary Summercamp.
De netto-opbrengst van KIEK komt ten goede aan Care Travel: een Stichting die uitstapjes en activiteiten verzorgt voor hulpbehoevende mensen in onze eigen regio. Kijk op de dag zelf op Facebook (KIEK Aaltenwisch) voor nadere informatie.
Kaartjes zijn vooraf te bestellen via tickets.ticketfx.nl of op de dag zelf te verkrijgen via de kassa op het terrein. De kaartjes voor kinderen kosten 5 euro;  de kaartjes voor volwassenen 10 euro.
Informatie via Facebook: KIEK Aaltenwisch

facebook
flyer