Peter Weda, gouverneur 2016-2017 District 1560, heet u welkom op deze website.

SPREKERSPOOL D1560

sprekerspool

De Sprekerspool van ons district D1560 is bedoeld om de Rotaryclubs te ondersteunen met een afwisselend en boeiend jaarprogramma. 
Bij de invulling van clubbijeenkomsten kunnen de programma­commissarissen gebruik maken van deze Sprekerspool voor ideeën en contacten.

Rotarians hebben aangegeven op verzoek van Rotaryclubs een presentatie aan de leden te willen verzorgen. Er kan met hen contact worden opgenomen om samen na te gaan of e.e.a. past, waarna een afspraak kan worden gemaakt.

 

Klik HIER voor de onderwerpen die nu worden aangeboden. Deze zal regelmatig worden aangevuld.

Kent u een andere interessante spreker die bereid is een interessant verhaal te houden voor andere Rotaryclubs.? Meld hem/haar aan bij uw gouverneur en of districtwebmaster.

of klik hier !

Verkorte RLI Za. 15 april a.s.

Training over Rotary,

Op zaterdag 15 april, tussen 10.00 en 14.00 uur zal in de buurt van Nijmegen een verkorte RLI plaatsvinden voor stafmensen van D1560. De training omvat vooral veel kennis over Rotary en wordt gegeven door trainers die ook les geven aan de inkomend Gouverneurs. Op 15 april zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.


Het ‘Rotary Leadership Institute’ [RLI] is een inmiddels wereldwijd multi-district initiatief in bijna 300 districten met als doel het potentieel aan leiderschap in de Rotaryclubs te versterken door het verbreiden van kennis over Rotary en daarbij aandacht te besteden aan het specifieke karakter van Rotary als vrijwilligersorganisatie.


Ben je geinteresseerd, meld je dan aan bij Hans Verbeek, districtssecretaris (hansverbeek53@gmail.com).

rotary facebook