Paulus Jansen, gouverneur 2017-2018 District 1560, heet u welkom op deze website.

SPREKERSPOOL D1560

sprekerspool

De Sprekerspool van ons district D1560 is bedoeld om de Rotaryclubs te ondersteunen met een afwisselend en boeiend jaarprogramma. 
Bij de invulling van clubbijeenkomsten kunnen de programma­commissarissen gebruik maken van deze Sprekerspool voor ideeën en contacten.

Rotarians hebben aangegeven op verzoek van Rotaryclubs een presentatie aan de leden te willen verzorgen. Er kan met hen contact worden opgenomen om samen na te gaan of e.e.a. past, waarna een afspraak kan worden gemaakt.

 

Klik HIER voor de onderwerpen die nu worden aangeboden. Deze zal regelmatig worden aangevuld.

Kent u een andere interessante spreker die bereid is een interessant verhaal te houden voor andere Rotaryclubs.? Meld hem/haar aan bij uw gouverneur en of districtwebmaster.

of klik hier !

Rotary Friendship Exchange

Friendship Exchange

Beste Rotarians,

Er is een verzoek binnengekomen voor een Friendship Exchange met India.  

Gouverneur Prafull Shara , District 3141, zou graag tot een uitwisseling willen komen met Rotary leden vanuit ons District 1560 en Mumbai-India. Mocht er belangstelling zijn vanuit ons District dan is er gelegenheid voor 4-6 Rotary couples om tussen dec. 2017 en maart 2018 gedurende 2 weken een bezoek te brengen. 

Het is gebruikelijk dat men bij een uitwisseling bij de host Rotarian verblijft, dit is echter niet noodzakelijk. Wel is het een unieke kans om elkaar, de cultuur, het land en Rotary in India beter te leren kennen.  

Samen worden er bezoeken georganiseerd naar b.v. New Dehli, Agra-Tay Mahal en Goa. 

 

Bij belangstelling graag voor 1 oktober contact opnemen met Marianne Koebrugge, Email: pluveko@worldonline.nl

Marianne Koebrugge-Mulder, com. Internationaal District 1560, Tel: 06 51 20 77 88

Lees meer
rotary facebook