© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Haring Paling Party Haring levert 30.000 euro op voor goede doel

De tweede Alblasserwaardse Haring Paling Party heeft zo’n 30.000 euro opgebracht aan entreegelden en veilingopbrengst. Dit resultaat komt ten goede aan de Cystic Fibrosis Stichting (taaislijmziekte) en de wensboom van Rotary Alblasserwaard voor lokale micro hulpverlening.

De Alblasserwaardse Haring Paling Party – wederom op Vakantiepark Molenwaard – werd dit jaar geopend door Dirk Heijkoop, burgemeester van Hardinxveld-Giessendam, waarna een gezellige avond losbarstte. Onderdeel daarvan was een veiling met twintig stukken waarvoor veilingmeester Martin de Winter vlot een eigenaar wist te vinden.

De veiling bood de aanwezigen de kans om een aantal zeer bijzondere ervaringen mee te maken. Wat te denken van een dagje meelopen met meesterchef René Tichelaar van sterrenrestaurant De Gieser Wildeman. Of een tour voor 40 personen langs de Feyenoord-hotspots in Rotterdam in dé spelersbus van de landskampioen. Daarnaast waren er nog andere items variërend van een tocht per sloep over de Giessen tot diverse vakantiearrangementen en een tour achter de schermen door de haven van Moerdijk.