© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
DISCON 1610
Lees verder
Rotary Magazine
Lees het magazine
Jaarthema 2023 - 2024
Lees verder
100 jaar Rotary in Nederland
Bekijk het filmpje van D1610
Rotary sprekerspool
Bekijk de sprekerspool
our values
lees verder
Rotary Adviescommissie voor juridische zaken
Lees verder

Welkom op de website van District 1610

LAATSTE NIEUWS

Maandbrief mei 2024

Beste Rotarians en Rotaractors,

In mei staat ‘Youth Service’ centraal.

De jeugd heeft de toekomst! Daar kan niemand omheen en zeker ook voor Rotary is jeugd erg belangrijk. Er zijn heel veel prachtige projecten waarmee je als club de jeugd kunt stimuleren en kunt bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren. Door ze te laten ervaren hoe mooi het is om maatschappelijk actief te zijn en om in contact te komen met andere wereldburgers. Denk bijvoorbeeld aan Interact, Jeugduitwisselingen en RYLA.

Onze Districtsconferentie, die plaatsvindt op zaterdag 1 juni in Bergen op Zoom, heeft al veel aanmeldingen, maar er is nog voldoende plek voor extra deelnemers. Op de website van Discon staat alle informatie over dit mooie event, het programma, de sprekers, de locaties die bezocht gaan worden én de deelnemende bedrijven en instituten.

Deze nieuwsbrief staat weer vol met mooie Rotary initiatieven en projecten, zoals de nieuwe commissie voor juridisch Rotary-advies, updates vanuit de districtscommissie Vocational Service en heel veel aankomende evenementen in ons district.

Ik wens u veel leesplezier!

Hartelijke Rotary groet

Anja Rijlaarsdam
Gouverneur  D1610 RI 2023-2024
06-28126758

lees hier de hele maandbrief

The Rotary Foundation

Donating to Rotary means clean water and sanitation. Health and hope in areas that were once ravaged by diseases like polio. Economic development and new opportunities. Your financial help makes all this happen, and more.

When you give to The Rotary Foundation, you fuel our service projects - projects that eradicate polio, promote peace, and improve developing communities.

doneer hier