Welkom op de website van District 1610

nieuwsbrief januari 2020

Met veel genoegen wil ik alle Rotaryleden een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen! En natuurlijk ook de mensen die dicht bij jullie staan, zoals familie, vrienden of collega’s.

Het is binnen Rotaryclubs een goed gebruik dat in januari de namen bekend worden gemaakt van de inkomende voorzitters bij de clubs. (…)

Op 23 februari 2020 viert Rotary International dat zij 115 jaar bestaan. Iets om trots op te zijn! De vraag is of de lokale clubs hiervoor een moment zoeken om dit heuglijke feit kenbaar te maken in hun eigen omgeving. (…)

Ook nodig ik jullie alvast uit om zaterdag 16 mei 2020 te noteren. Rotaryclub Goeree-Overflakkee organiseert de DISCON, met als thema ‘Duurzaamheid op Goeree-Overflakkee’. Het programma bestaat uit twee onderdelen. In de ochtend is er een spreker over waterstof en vindt de uitreiking van de District Awards plaats. Het middagprogramma neemt ons mee naar diverse interessante excursies: een hybridepark met ruim 150.000 zonnepanelen, 6 windturbines en 6 MW opslag, hoe koeienmest omgezet wordt naar biogas, uitleg over de grootste zeewierboerderij van Europa, (…)

Lees verder

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier