© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Alblasserwaard steunt Stichting Vlinderkind

Met een donatie van 1 euro per kilometer, ofwel 1.000 euro steunt Rotary Alblasserwaard de actie van Bert de Jong voor Stichting Vlinderkind.


‘Opa Bert’, heeft beloofd aan kleindochter Danielle om 1000 kilometer te gaan wandelen, niet als een persoonlijke prestatie, maar om symbolisch heel Nederland te laten weten welke moedige strijd onze dappere vlinderkinderen en hun ouders elke dag voeren. Blaren prikken, wonden verzorgen, pijn en jeuk verdragen, maar ook hoop houden en zeker niet klagen!


Danielle, een dapper 'vlinderkindje', straalt moed uit te midden van een oneerlijke strijd. Haar huid is net zo teer als de vleugels van een vlinder, maar haar geest is sterk. Door de tocht van ‘Opa Bert’ wil hij niet alleen fondsen werven voor Stichting Vlinderkind, maar ook bewustzijn creëren over de zeldzame aandoening EB (Epidermolysis Bullosa), die nog zo onbekend is en daarom over het hoofd wordt gezien.


Laten we samen de actie 'Opa Bert loopt 1000 km' steunen, niet alleen met onze donaties, maar ook met het delen van deze berichten. Deel dit bericht, laat het verhaal van Danielle en ‘Opa Bert’ de harten van anderen raken, en laten we samen een golf van positiviteit en steun creëren die bijdraagt aan noodzakelijk onderzoek.


De actiepagina ‘Opa Bert’ vind je via deze link.

 

Op de foto: Bert de Jong (r) en Rotaryclub Alblasserwaard-lid Bart Baars.