• Armen de Poth 1 april 2017
  • Escaperoom 18-21 mei 2017
  • Charter 10 december 2016
  • Oprichtingsvergadering 2016
  • Oprichtingsvergadering 2016
  • Uitje AZC Dierentuin 2016
  • Oprichting 30 juni 2016
  • _
  • Waterborrel...Geef je nu op!
Welkom op de site van Rotary Club Amersfoort Young Ambition!

Welkom bij RAYA!

In oktober 2015 heeft Rotaract Club Amersfoort besloten in het geheel over te gaan naar een nieuwe Rotary Club. De leeftijden van de club waren 'hoog' en om te voorkomen dat leden zouden verdwijnen, we zijn immers een hechte vriendengroep, hebben we deze beslissing genomen.


Inmiddels is de club zeer actief bezig. We hebben een prachtige charteravond gehad geheel in galastijl. We hebben de tuin van de Amersfoortse Vrije School opgeknapt voor NL doet, en hebben een zeer succesvolle spelletjesmiddag gehad bij Armen de Poth. Inmiddels zijn we druk bezig met een pop up Escaperoom in de Lieve Vrouwetoren in Amersfoort. 


Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij de voorzitter van de ledencommissie Johan Birkhoff (johanbirk@hotmail.com) en kom een avondje langs.


Meer informatie over onze club? Bezoek dan ook zeker onze nieuwe website: www.rotaryamersfoort.nl


Lees meer

Pop Up Escaperoom 18-21 mei

www.amersfoortescaperoom.nl

Het is het jaar 1787... De Onze Lieve Vrouwe toren is het middelpunt van Amersfoort en steekt hoog boven de stad uit. De toren hoort bij een kerk die al jaren niet meer alleen als kerk gebruikt wordt. Wat de bewoners van Amersfoort namelijk niet weten is dat er in de kerk buskruit wordt opgeslagen. Dit gaat jaren goed tot een medewerker door onvoorzichtigheid al het buskruit laat ontploffen. Het gevolg is dat de kerk grotendeels verwoest is en alleen de toren nog staat. Verder breekt hierdoor een grote brand uit die zich snel verspreidt langs de houten huizen van de bewoners van de stad. Iemand moet de bewoners zo snel mogelijk alarmeren vanuit de toren. Lukt het jou om de bewoners van Amersfoort op tijd te waarschuwen voor het aanstormende gevaar van de brand?

 

Meld je aan met familie, vrienden of neem je werknemers mee op een kantooruitje! Kijk op de site voor meer informatie: www.amersfoortescaperoom.nl

Zie hier ook onze sponsorpakketten voor o.a. bedrijven.

Lees meer
Check onze facebookpagina