RIO aan de Amstel

Nieuws van RIO

Vanuit onze ambitie 'to share and to serve above self' dragen we graag bij aan inspirerende doelen die fantastisch werk doen om vrouwen te steunen - ieder op hun eigen manier.


Vrouw en Vaart

Vrouw en Vaart is het ontwikkelingscentrum voor en door vrouwen die wonen, leven, werken in Amsterdam Nieuw West. Hier vinden vrouwen de tijd om in zichzelf te investeren, te leren, hun eigen geld te verdienen of andere vrouwen te ontmoeten. Vrouw en Vaart


The Bridge to Hope

The Bridge to Hope zet zich in voor slachtoffers van mensenhandel, met als doel hen hun economische, psycho-sociale en spirituele vrijheid terug te geven. The Bridge2Hope


On & Backstage

Nieuw in ons Lustrumjaar is Stichting On & Backstage, een revue-gezelschap dat als doel heeft om iedereen met een laag inkomen of AOW te laten genieten van een gezellige avond uit met een knipoog naar Amsterdamse sferen. ‘On&Backstage’

Lustrum

RIO 1e Lustrum

Op 22 mei 2018 vond de kick off plaats van ons 1e lustrumjaar: 5 jaar RIO. Tijdens een sfeervolle avond werd er met de leden van het eerste uur teruggeblikt, en vooruitgeblikt: wat gaat ons 1e Lustrumjaar ons brengen?


Thema: Inspiring Women

Om te beginnen putten we inspiratie uit een geweldig lustrum thema: Inspiring Women. Inspirerende vrouwen staan bij ons centraal. Dit is terug te zien in de goede doelen die RIO ondersteunt: The Bridge to Hope, Vrouw & Vaart en On & Backstage. Deze stichtingen zetten zich ieder op hun eigen manier in voor vrouwen, om hun kracht en talenten te laten spreken.


RIO Lustrum Festival

Zet 26 januari 2019 maar vast in je agenda: dan is ons grote RIO Lustrum Festival of the Senses. De opbrengsten komen ten goede aan onze drie goede doelen. De LustrumCie heeft een bijzonder avondvullend programma samengesteld, waar de zintuigen op vele verrassende manieren geprikkeld worden...! Koop hier je kaarten!

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn een interdisciplinaire, professionele, all-female Rotary club. Ondernemend, geëngageerd en open; dàt is wat ons bindt. Wij zijn geïnteresseerd in wat wij van elkaar en de wereld om ons heen kunnen leren.


Wat zijn onze waarden?

Wij stralen tolerantie en vriendschap op een kleurrijke en levendige manier uit en staan open voor anderen. Wij zijn sterk betrokken bij de maatschappij en voelen ons verantwoordelijk voor wat wij doen bnnen en buiten ons werk.


Wat willen we bereiken?

Vanuit onze verschillende professionele achtergronden zijn wij dienstbaar aan de samenleving door het inzetten van onze kennis en expertise,  het ondersteunen van goede doelen en het oganiseren van fundraisingprojecten.


Hoe ontmoeten wij elkaar?

Wij zijn een actieve groep en hebben regelmatig bijeenkomsten. Wij eten samen, verdiepen ons in elkaars werk en wisselen van gedachten tijdens thematische discussieavonden met een externe spreker.

Daarnaast is aan onze 'Tafels van 6' ruimte voor informeel en persoonlijk contact.


Wat is de sfeer in onze club?

Wij zijn een open club waar ruimte is voor elkaars mening, voor discussie en voor persoonlijke aandacht. Wij willen dat onze leden zich binnen de club (verder) kunnen ontplooien en elkaar inspireren.


WE SHARE AND WE SERVE ABOVE SELF

WE SHARE AND WE SERVE ABOVE SELF