© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Varen met Rederij Lampedusa - juli 2018
Bootje varen juli 2017
Mokumse vrouwenloop 2018
Prinsengrachtconcert 2017
End Plastic Soup Action Day 2020
End Plastic Soup Action Day 2021

RIO aan de Amstel

Wie zijn wij

logo

Wij zijn een interdisciplinaire, professionele, all-female Rotary club. Ondernemend, geëngageerd en open; dàt is wat ons verbindt. Wij zijn geïnteresseerd in wat wij van elkaar en de wereld om ons heen kunnen leren.

Wat zijn onze waarden?

Wij stralen tolerantie en vriendschap op een kleurrijke en levendige manier uit en staan open voor anderen. Wij zijn sterk betrokken bij de maatschappij en voelen ons verantwoordelijk voor wat wij doen bnnen en buiten ons werk.

Wat willen we bereiken?

Vanuit onze verschillende professionele achtergronden zijn wij dienstbaar aan de samenleving door het inzetten van onze kennis en expertise,  het ondersteunen van goede doelen en het oganiseren van fundraisingprojecten.

Hoe ontmoeten wij elkaar?

Wij zijn een actieve groep en hebben regelmatig bijeenkomsten. Wij eten samen, verdiepen ons in elkaars werk en wisselen van gedachten tijdens thematische discussieavonden met een externe spreker. 

Daarnaast is aan onze 'Tafels van 6' ruimte voor informeel en persoonlijk contact.

Wat is de sfeer in onze club?

Wij zijn een open club waar ruimte is voor elkaars mening, voor discussie en voor persoonlijke aandacht. Wij willen dat onze leden zich binnen de club (verder) kunnen ontplooien en elkaar inspireren. 


WE SHARE AND WE SERVE ABOVE SELF

Lustrum

RIO 1e Lustrum

In mei 2018 vond ons 1e lustrumjaar: 5 jaar RIO plaats met als thema Inspiring Women

Inspirerende vrouwen staan bij ons centraal. Dit is terug te zien in de goede doelen die RIO ondersteunt: organisaties die zich elk op eigen manier inzetten voor vrouwen, om hun kracht en talenten te laten spreken.

Welke doelen steunen wij 


Vanuit onze ambitie 'to share and to serve above self' dragen we graag bij aan inspirerende doelen die fantastisch werk doen om vrouwen te steunen - ieder op hun eigen manier. 

Harriet Tubman Huis

Het Harriet Tubman Huis is een project voor de tijdelijke opvang van een klein aantal vluchtelingenvrouwen en hun kinderen die door procedureproblemen niet in de reguliere opvang terecht kunnen. https://www.harriettubmanhuis.nl/


ELANCE Academy

ELANCE Academy is een coachingsacademie voor meiden en jonge vrouwen. Door middel van verschillende programma's worden zij opgeleid tot sterke, ambitieuze vrouwen en rolmodellen voor de volgende generatie. https://www.elanceacademy.nl/ 

WE SHARE AND WE SERVE ABOVE SELF