© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Rotary Club Assen 80 jaar
Rotary Club Assen 80 jaar
Lees meer
Jeugdorkestdag
Lees meer
Gewoon Verdiend 2018
Lees meer
Onthulling bij vd. Valk Assen
Koningsdag 2017 - Handen uit de mouwen
_
ROTARY-PUZZEL LEVERT € 60.000 OP
lees verder...
zet je jongerenproject in de schijnwerpers!
stimuleringsprijs 2021...

WELKOM OP DE WEBSITE VAN ROTARY CLUB ASSEN

Sinterklaasaktie 2019

De Rotaryclub Assen is al vele jaren een trouwe steunpilaar van de Sinterklaasactie bij de Sociale Winkel. Leden ‘adopteren’ ieder een kind en zorgen voor cadeaus en gedichtjes, die worden opgehaald door de ouders of bij gezinnen thuis worden gebracht.

Dit jaar zet de Rotaryclub nog een tandje bij. Sinds 16 november zijn steeds twee leden elke zaterdag aanwezig in de Sociale Winkel om mee te helpen cadeaus te sorteren en in te pakken. Bovendien stellen leden zich op andere dagen beschikbaar voor allerlei klussen in het nieuwe onderkomen van de winkel aan de A.H.G Fokkerstraat.

Jonge mantelzorgers dagje uit

Gewoon verdiend 2018!!

Jonge mantelzorgers beleven zorgeloze dag


Eén op de zes kinderen is mantelzorger. Zij zorgen voor bijvoorbeeld een zieke ouder of een gehandicapt broertje of zusje. Omdat dit een enorme impact heeft op het leven van deze kinderen, bezorgt Stichting Gewoon Verdiend de jonge mantelzorgers een zorgeloze dag.

In juni gingen zo’n 250 jonge mantelzorgers mee naar de Efteling of Slagharen. Jonge mantelzorgers uit groep 3 tot en met 6 naar Slagharen en jongeren vanaf groep 7 tot vierentwintig jaar naar de Efteling. Rotary Assen faciliteerde deze dag met begeleiding en catering. Samen de handen uit de mouwen steken, zodat deze jongeren even hun zorgen kunnen vergeten.

Stichting Gewoon Verdiend organiseert jaarlijks een dag voor alle jonge mantelzorgers uit Assen. Voor meer info kijk op de website van

Stichting Gewoon Verdiend:
www.gewoonverdiend.nl

flyer
http://www.gewoonverdiend.nl/evenementen/

Rotary: maak het verschil!