Welkom op de website van Rotaryclub Baarn-Soest.

Handen uit de mouwen Amerpoort

Het eindresultaat

31 maart 2019: Terras bij Amerpoort weer fris en fruitig

Extreme make–over door Rotary Baarn-Soest 

Binnen één dag het terras als nieuw, inclusief de aankleding, terrasmeubels, een likje verf waar nodig en een heleboel gezellige plantjes. Dat lukte dankzij de financiële middelen, de inzet en vele helpende handen van Rotary Baarn-Soest.

Schuurmachines, buitenbeits, palen, hekwerk en tientallen potten en planten: met deze ingrediënten gingen de Rotarians afgelopen zaterdag aan de slag op het terrein van Amerpoort, locatie Nieuwenoord. Doel: het terras een nieuwe lookgeven, zodat cliënten, hun verwanten en medewerkers volop kunnen genieten van het mooie weer. En dat lukte!  

Linda van den Brink, Coördinator Cultureel Centrum: “We kregen direct lovende reacties van de bezoekers. Het terras is dankzij de inzet van Rotary Baarn-Soest een fijne, knusse plek geworden en een mooi visitekaartje voor Amerpoort.”

Lees meer

Project: Startup Mentor Rotarian

voorgenomen project Startup Mentor Rotarian

25 april 2019

De gezamenlijke plannen van drie Rotaryclubs uit Soest en Baarn om startups verder op weg te helpen, worden van harte ondersteund door Prins Constantijn van Oranje. Als boegbeeld van StartupDelta sprak hij afgelopen dinsdag in Soest de Rotarians toe: ‘Ik hoop dat deze pilot aanslaat en dat het sterke netwerk van de Rotary kan worden ingezet.’

Lees meer...

... een half jaar later

Nieuwe tractor voor Amerpoort

Onder het motto van ‘Een tractor voor Amerpoort: die kar trekken we samen!’ organiseerde Rotary Baarn-Soest in het voorjaar van 2017 een sponsor/veilingdiner bij Amerpoort, het sluitstuk van een succesvolle sponsoractie. De opbrengst van 34.500 euro overtrof alle verwachtingen en de nieuwe tractor kon worden aangeschaft. Eind 2017:  “De nasleep van de actie is gigantisch.”Persbericht

Rotaryclub Baarn-Soest

Wij komen elke woensdag om 18:30 bijeen in Restaurant 'Greenfields' in Baarn.