© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

RC Bathmen-de Schipbeek

President's Night in Coronatijd
Belevingstuin Dijkhuis
Rotary Doctors in Kenia
Digi Pig
Oude Schipbeek
Temminkstuw in Schipbeek
Vaantje
Vistrap bij de Schipbeek
Onze Dini 80 jaar

Welkom op de website van Rotaryclub Bathmen de Schipbeek

Paul Harris Fellowship

Paul Harrisi Fellow

Irma Reinders is tot Paul Harris Fellow benoemd. En dat betekent iets! Irma heeft zich bijzonder ingezet voor het Duck4Dijkhuis Schipbeek Spektakel, en zo mogelijk nog meer voor de realisatie van de belevingstuin van Stichting Woon-, Zorg-,en Dienstencentrum’t Dijkhuis te Bathmen. Haar bijzondere verdiensten hebben ertoe geleid dat de club haar bij de Rotary Foundation heeft voorgedragen voor deze speciale onderscheiding. En met succes: de eerste Paul Harris Fellow van Rotary Club Bathmen de Schipbeek is een feit.

Lees meer

Stop Polio Stop Corona

Rotary Prikt

STOP CORONA, STOP OOK POLIO

Een nieuw en groot fundraisingsplan* dat het doel heeft om geld in te zamelen voor vaccinatie in de derde wereld tegen polio en covid19.

Nu de vaccinatie tegen Covid19 is begonnen vragen we aan hen die hun vaccinatie hebben gekregen of nog krijgen ( iedereen dus!), een geldelijke bijdrage voor vaccinatie in de derde wereld want vaccineren helpt!

De uitbraak van het coronavirus maakt de bestrijding van polio een stuk moeilijker. Het is echter van groot belang dat polio onder de duim wordt gehouden: het gevaar dreigt dat dit virus zich weer uitbreidt. Een fysieke actie om geld in te zamelen is door de huidige besmettingsgraad onmogelijk geworden. De GGD’s in ons land geven daarvoor geen toestemming.

Daarom een “online collecte”. Bij deze roepen wij alle Rotaryclubs in Nederland op om mee te doen aan deze actie: zo is het bereik van de actie enorm! We stimuleren de vaccinatiebereidheid, we maken het coronavaccin ook bereikbaar voor mensen in economisch minder bedeelde landen en we brengen de uitroeiing van polio een stap dichterbij.

Surf naar: www.polio-coronavaccinatie.nl en doe mee met deze actie.