© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

RC Bathmen-de Schipbeek

Vaantje
The Rob Foundation
Opening belevingstuin "t Dijkhuis Bathmen
Vistrap bij de Schipbeek
Temminkstuw in Schipbeek
Oude Schipbeek
.
POLIO NOW TULPENACTIE
KLIK HIER VOOR ALLE INFO

Welkom op de website van Rotaryclub Bathmen de Schipbeek

Rotary helpt!
Kraambezoek  en de geboorte van een mooie samenwerking

Recent heeft Tamar Goossens een indrukwekkende lezing voor onze Rotary Club, RC Bathmen de Schipbeek gehouden. Indrukwekkend om haar tomeloze passie voor haar werk als arts in Oeganda te ervaren,waarbij je zelfs digitaal helemaal werd meegenomen in haar belevenissen. Ook indrukwekkend door de heldere kijk die zij heeft op het leveren van een wezenlijke bijdrage in de verbetering van de lokale gezondheidszorg.


Toen wij hoorden dat Tamar met haar gezin naar Bathmen kwam om hier, bij haar moeder, te bevallen wisten wij, deze dame willen wij graag “live” ontmoeten. De hoogzwangere Tamar nam de tijd om met ons af te tasten of wij wat voor haar konden betekenen. Al snel werd duidelijk dat het op de kaart zetten van haar prachtige Foundation, The Rob Foundationbij mogelijke donateurs voor haar geen vanzelfsprekende zaak is.

Lees meer

De Kerstwensboom december 2021

 

Sinds vorige week staat er weer een prachtig verlichte kerstboom op de Brink in Bathmen.En dit jaar zal de boom worden gevuld met nog meer lichtpuntjes!

Rotary club Bathmen de Schipbeek mag de Kerst engeltjes en -ballen van haar Kerst- Wens-Boom actie in deze boom hangen. En dat doen we maar al te graag!  Doet u mee?

De actie is voor alle inwoners van Bathmen. Iedereen mag een wens doen en iedereen krijgt de kans iets voor een ander te doen. U kunt als volgt meedoen:

- Doe een wens door de ‘kerstbal’ in te vullen. Noem daarbij geen namen! U kunt een wens doen voor uzelf, maar ook voor een ander. In beide gevallen vermeld u uw naam, email en telefoonnummer in de balk onder de afbeeldingen. Of:

- Vervul een wens door de ‘engel’ in te vullen. U kunt daarbij aan van alles denken wat u voor een ander kunt doen: een keer met iemand wandelen, fietsen,  een ‘online’ concertje aanbieden, koken. Alles wel ‘Corona’ veilig natuurlijk. Heeft u meerdere wensen of wilt u meerdere wensen vervullen, onderaan onze website kunt u de flyer met kerstbal en engel downloaden.

In verband met alle coronamaatregelen Kerstwensboom actie is verlengd t/m 31 december.U kunt u wensen inleveren bij De Jumbo en de Blbiotheek (niet meer bij 't Dijkhuis en het Cultuurhuus)

Lees hier de hele flyer


download hier Kerstbal en Engel


Kerst wensboom filmpje>