DAAR HEB JE WAT AAN

nieuwsbrief mei 2020

Ik wil het met jullie hebben over ‘KIJKEN tijdens de coronacrisis’.
In deze coronacrisis moeten we onszelf opnieuw gaan uitvinden en ontdekken wat we wel en niet kunnen. Rekening houdend met de regels van de regering of lokale gemeenten. Dit gebeurt bij ondernemers, overheid, privé, maar ook binnen Rotary. Ik hoor en lees steeds meer dat Rotaryclubs elkaar digitaal ontmoeten. Dit past ook bij ons; we zijn creatief en ondernemend.
Er worden heel veel initiatieven door Rotary clubs georganiseerd. Zo worden er maaltijden verzorgd, puzzelboekjes voor ouderen gegeven, beschermende medische middelen verzameld, diverse kinderspelen verdeeld en nog tal van andere acties gedaan. Ik heb veel bewondering voor deze acties. Hiermee tonen we aan dat Rotary er is in alle tijden!
Ook nationaal en internationaal worden acties ondernomen. Zo kun je een donatie leveren aan het Rotary Disaster Response Fund. Die donatie loopt via https://www.rotary.nl/d1610/, rechterkolom onderaan. Graag verwijs ik ook naar de mogelijkheid om een District Grant aan te vragen voor gerelateerde corona-uitgaven na 15 maart 2020.

Lees verder

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier