© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Bergen op Zoom Noord

Welkom

Rotaryclub Bergen op Zoom Noord maakt onderdeel uit van Rotary International : "een wereldwijd netwerk van maatschappelijk betrokken vrijwilligers".

Wij zamelen geld in voor goede doelen, wij verzorgen beroepenvoorlichting voor middelbare scholieren, geven studenten een kans om deel te nemen aan internationale uitwisselingsprogramma's, organiseren intensieve bijeenkomsten voor jonge professionals.

Wij ontmoeten elkaar wekelijks op maandagavond van 18.30-20.30 uur in Hotel De Draak.Facebook

Rotary Santarun 2019

Welkom bij Rotary Santarun 2019

Ook dit jaar organiseren Rotary Club Bergen op Zoom Noord en Rotary Club De Brabantse Wal in samenwerking met StaBoZ en de Stichting Het Bergs Winterparadijs de Bourgondische Rotary Santarun in Bergen op Zoom. Op zaterdag 21 december 2019 vindt op de Grote Markt al weer de 6e editie plaats van de Bourgondische Rotary Santarun!

De speciale gast, die de warming-up en het startschot zal verzorgen houden we nog geheim.
 
Zorg er voor dat je erbij bent met familie, vrienden, collega’s, buren, sportteams, klasgenoten en medestudenten! Met elkaar maken we er weer een geweldig feest van.

Houd de sociale media en de website in de gaten voor meer informatie over dit geweldig leuke evenement!

Als organisatie waarderen wij het als je onze Facebookpagina liket en deelt met jouw vrienden. Zo werkt jij eenvoudig mee aan het succes van de Santarun en de goede doelen die wij steunen.

"Alleen sneller, samen verder"

Jaarmotto 2019-2020