© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Lichtjesavond 24 december 2018
Time lapse Lichtjesavond 2018
Cars & Charity
Mooie opbrengst 2018
Santa Run, mooie fundraising
21 december 2019, inschrijven!
Rotary Magazine juni 2021
lees hier
word lid van de eerste E-club
lees hier

Rotaryclub Bergen op Zoom Noord

Welkom

Rotaryclub Bergen op Zoom Noord maakt onderdeel uit van Rotary International : "een wereldwijd netwerk van maatschappelijk betrokken vrijwilligers".

Wij zamelen geld in voor goede doelen, wij verzorgen beroepenvoorlichting voor middelbare scholieren, geven studenten een kans om deel te nemen aan internationale uitwisselingsprogramma's, organiseren intensieve bijeenkomsten voor jonge professionals.

Wij ontmoeten elkaar wekelijks op maandagavond van 18.30-20.30 uur in Hotel De Draak.Facebook

EndPlasticsSoup Action Day

Zaterdag 5 juni was het weer zover: de internationale EndPlasticSoup Action Day. Voor de vierde keer organiseerde EndPlasticSoup deze actiedag. Deze keer op de wereldmilieudag.

Dit jaar hebben alle drie de Rotary clubs van Bergen op Zoom plus Interact Bergen op Zoom gezamenlijk de handen uit de mouwen gestoken om plastic- en zwerfafval op te ruimen om zo mee toe doen aan deze wereldwijd actie.

Met deze actie willen wij niet alleen plastic in de natuur opruimen maar vooral aandacht vragen voor dit enorme probleem. Waarom eigenlijk? Plastic is toch een waardevolle grondstof? Precies, en juist daarom mag deze stof niet zomaar in de natuur terechtkomen, waar hij alleen maar kleiner wordt en uiteindelijk als microplastic een gevaar voor mens en natuur vormt.

Door met zoveel mogelijk mensen in actie te komen willen wij laten zien dat we ook in Bergen op Zoom als Rotary daadwerkelijk People of Action zijn en een bijdrage willen leveren aan de oplossing .

Sfeer impressie van deze People in Action

Wil je meer weten over EndPlasticsSoup ?

Nieuws

Special ter gelegenheid van onze Dies hebben wij een appelcider ontwikkeld en natuurlijk opgedronken.  Hoewel wij géén fysieke vergadering kunnen houden vanwege Covid maatregelen hebben we toch onze verjaardag digitaal gevierd. Een toast op afstand.

Voor herhaling vatbaar !


Op het moment is er geen nieuws.


Meer nieuws

"Flowing Water"

Jaarmotto 2020-2021