Rotaryclub Bergen op Zoom Noord

Welkom

Rotaryclub Bergen op Zoom Noord maakt onderdeel uit van Rotary International : "een wereldwijd netwerk van maatschappelijk betrokken vrijwilligers".

Wij zamelen geld in voor goede doelen, wij verzorgen beroepenvoorlichting voor middelbare scholieren, geven studenten een kans om deel te nemen aan internationale uitwisselingsprogramma's, organiseren intensieve bijeenkomsten voor jonge professionals.

Wij ontmoeten elkaar wekelijks op maandagavond van 18.30-20.30 uur in Hotel De Draak.Facebook

Rotary Santarun opbrengst 2018

De organisatie van de Santarun is ontzettend blij met het verloop van de jubileumeditie. Niet alleen de opkomst was enorm maar er is ook veel geld opgehaald voor de goede doelen van dit jaar.

Voorzitter van het organiserende comité Joris Volker, tevens initiatiefnemer,  meldde vandaag dat er maar liefst 6750 euro is opgehaald met deze jubileumeditie. Het was de vijfde Santarun in Bergen op Zoom. Het bedrag wordt verdeeld over drie goede doelen:

  • De Sherman tank die wordt nagebouwd voor de herdenking van 75 jaar bevrijding
  • Leuke Dingen Dag
  • Vogelrevalidatiecentrum Zundert

Mooi cadeau

Joris is ontzettend blij en trots, laat hij weten: “Die vijfde editie is een mooi cadeau geworden. De opkomst was met 370 deelnemers enorm, het waren er ruim 100 meer dan vorig jaar. Iedereen had het enorm naar de zin en we hebben enorm veel medewerking gekregen van ondernemers in de stad, de ijsbaan, gemeente en sponsoren. Dan heeft het ook nog eens een flink bedrag opgeleverd voor goede doelen. We kijken terug op een mooi evenement.”

Stokje overdragen

In vijf jaar tijd heeft de Santarun ruim 35.000 euro opgebracht voor de nodige goede doelen. Ook daar zijn de organisatoren (Rotary Club Bergen op Zoom Noord en Rotary Club De Brabantse Wal) erg trots op. De invulling van de laatste editie was vanwege het jubileum erg feestelijk en dat is goed bevallen, meldt Volker.

"Alleen sneller, samen verder"

Jaarmotto 2019-2020