© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
RC Blaricum-Centaurea
Kids Cupcake Contest
Midzomer feest 2022
Wandelen voor Water
World Cleanup Day
Pubquiz 2020
Blaricum Bakt Beter 2019
Midwintervuur 2013 - 2019
Vergaderlocatie RC Blaricum-Centaurea
Zorgboerderij 't Werckpaert

WELKOM OP DE WEBSITE VAN ROTARYCLUB BLARICUM-CENTAUREA

BlaricumBaktBeter - met de Franse slag

Is taarten bakken je passie? Doe dan mee met onze bakwedstrijd. Op 2 juli 2023 organiseert Rotary Club Blaricum Centaurea weer BlaricumBaktBeter. Iedereen kan meedoen. Ben je jonger dan 12 jaar dan kun je meedoen met de junior bakwedstrijd.

THEMA: MET ‘DE FRANSE SLAG’

Ben je dol op tarte tatin, loopt het water je al in de mond van citroen merengue taart of wil je een Parijse soesjestaart maken in de vorm van de Eiffeltoren? Laat je fantasie de vrije loop, niets is te dol. Zowel taarten volgens klassieke Franse recepten als zelfbedachte taarten zijn welkom. Meedoen is kosteloos. Een vakkundige jury beoordeelt de taarten op smaak, geur en uiterlijk.

INSCHRIJVEN & DEELNAME

Inschrijven doe je voor 30 juni per e-mail aan: MirjamvanIterson@gmail.com met daarin vermeld je voor- en achternaam, of je jonger of ouder bent dan 12 jaar en de naam van je taart.

DEELNAME OP 2 JULI 2023

Deelnemen doe je door om 14.00 uur je taart in te leveren bij de BlaricumBaktBeter kraam. Daarna zullen de taarten per punt verkocht worden voor het goede doel, MIND Us.

PRIJSUITREIKING

Om 16.30 uur reikt Anita Witzier, televisiepresentatrice de prijzen uit aan de ‘Winnaar BlaricumBaktBeter 2023’ en ‘Juniorwinnaar BlaricumBaktBeter 2023’.

GOEDE DOEL

Stichting MIND Us richt zich op het bevorderen van de mentale gezondheid en het voorkómen van mentale problemen bij jongeren in de leeftijd van 12-27 jaar.

VRAGEN?

Mail of bel naar MirjamvanIterson@gmail.com - 06- 51423248 of bel naar Jeannette Vos 06-22166297.

Rotaryclub Blaricum-Centaurea

RC Blaricum-Centaurea dankt haar naam aan de korenbloem afgebeeld in het wapen van Blaricum.

Rotary Club Blaricum-Centaurea is opgericht in 2013 door een kleine groep enthousiaste business-professionals. Het is een single-gender club, allen vrouwen. Er zijn circa 32 leden tussen de 32 en 55 jaar, woonachtig in Blaricum en omstreken. Wij komen 1 x per 2 weken bijeen in Zorgboerderij 't Werkpaert op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Adres: Gebr. Dooyewaardweg 3; 1261 DE Blaricum

Wij dragen de zorgboerderij in Blaricum een warm hart toe. Mocht u de zorgboerderij ook financieel willen ondersteunen, zie hiervoor www.werkpaert.nl/vrienden.

Volg ons op Instagram

Rotaryclub Blaricum-Centaurea organiseert regelmatig activiteiten. Volg ons voor het laatste nieuws op Instagram.