© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Bunniks Zomer Feest
De Shelterbox op de Bunnik Fair
De Bunnikse ouderen met Ronnie Tober
Wandelen voor water
Wandelen voor water langs de Kromme Rijn
Snoeien op Rhijnauwen
Irak: waar de ingezamelde goederen terecht komen !
Beroepenmarkt
Dodenherdenking op Fort Rhijnauwen

Welkom bij Rotary Club Bunnik

Samen tafelen (thuis)

Rotary Club Bunnik begon bijna een jaar geleden het project Samen Tafelen. Samen met horecaondernemers van ‘t Wapen van Bunnik, De Bank&Co en Stayokay Bunnik verzorgen zij eens per maand een maaltijd voor kwetsbare ouderen. Voorheen kwamen de ouderen naar de horecagelegenheden om gezamenlijk hun maaltijd te nuttigen. Rotary Bunnik zorgde zo nodig voor het vervoer. Sinds de komst van corona worden de maaltijden rondgebracht. Ook afgelopen dinsdag kregen zo’n 25 kwetsbare ouderen hun maaltijd thuis bezorgd. Sarien Hage is een van de organisatoren. ,,Tussendoor hebben we ook telefonisch contact met de ouderen. We bellen vooral om even over andere dingen te praten dan corona. Dat zijn altijd heel gezellige gesprekken.”    

Voorwoord van de voorzitter

Rotary Club Bunnik

Onze club bestaat uit enthousiaste en actieve vrouwen en mannen die wonen of werken  in de gemeente Bunnik. In 1971 opgericht en we bestaan inmiddels alweer 50 jaar. Wij komen wekelijks bij elkaar in het Wapen van Werkhoven op woensdagavond tussen 18:00u en 20:00u. De avond begint met een borrel om even bij te praten met elkaar.

Om 19:00u begint ons programma, vaak met een externe spreker over maatschappelijke, culturele of wetenschappelijke thema’s. Maar avonden worden ook intern ingevuld of worden er avonden georganiseerd waarbij ook de partners aanwezig kunnen zijn. Rond 20:00u eindigt het officiële programma en sluiten we de avond af door gezellig gezamenlijk te eten.  

Lees meer

Belangstelling voor Rotary Club Bunnik?

Kijk voor onze activiteiten bovenaan bij Nieuws en Archief.

Contact zoeken? Mail naar rcbunnik@gmail.com