Clubevenementen aankondigen via deze kalender? Geef ze dan hier aan ons door!

Evenementenkalender

 • 23-25 AUGUSTUS 2024 | ROTARY INTERNATIONAL CYCLING CHAMPIONSHIP

  Rotary International Cycling Championship Brakel 2024

  Rotary Club Brakel-Zwalmvallei (B) nodigt ons van harte uit op het 'Rotary International Cycling Championship Brakel 2024'. De wedstrijden vinden plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

  Een unieke gelegenheid om deze mooie omgeving te bezoeken; het Vlaamse hart waar al de grote voorjaarsklassiekers van het wielrennen jaarlijkse plaatsvinden.

  Schrijf je in om mee te fietsen of kom langs de kant aanmoedigen. Klik op onderstaande button voor meer informatie en aanmelden.

  > Bezoek de website

  -

 • ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2024 | CONCERT AAN DE WAAL

  CONCERT AAN DE WAAL STEUNT BETERE PIJN MONITORING VOOR DE ALLERKLEINSTEN IN SOPHIA

  Het 'Concert aan de Waal' keert voor de derde keer terug op zaterdag 24 augustus 2024, georganiseerd door Rotary Ridderkerk. Het evenement zal op de Waal plaatsvinden en de opbrengst zal bijdragen aan betere pijnmonotoring voor de allerkleinsten in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

  Jaarlijks worden ongeveer 700 baby's in onze regio te vroeg, te klein of ziek geboren en hebben dringende zorg nodig op de Intensive Care. Door geavanceerde camera's in alle 28 couveuses kunnen ouders hun baby's continu zien en kan toekomstige software pijn en stress monitoren, wat de zorg voor deze kwetsbare patiënten en hun ouders aanzienlijk zal verbeteren. Het vorige 'Concert aan de Waal' was een groot succes, waarbij €100.000,- werd ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis.

  Dit jaar nodigen we u opnieuw uit om deel te nemen aan deze gedenkwaardige gebeurtenis en uw steun te tonen. Het concert biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers dobberend op het water kunnen genieten van gepassioneerde optredens van getalenteerde Nederlandse artiesten, variërend van soul tot pop en elektronische klanken.

  Noteer alvast in uw agenda; 24 augustus 2024, Concert aan de Waal - Een avond van muziek, solidariteit en steun voor de allerkleinsten in het Sophia Kinderziekenhuis.


  Bezoek de website
 • ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2024 | DE LANGE STRANGETOCHT

  Op 31 augustus is het weer zover... Dit jaar organiseert Rotaryclub Oostburg voor de 12e keer de Lange Strangetocht, een strandwandeltocht van Retranchement naar Breskens.

  𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐥𝐢𝐯𝐞!

  Bestel nu je wandelkaarten, XXL-kaarten, bustickets en/of leuke merchandise en zorg dat je erbij bent op de laatste zaterdag van augustus.

  𝐁𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐥𝐞𝐧

  Na onze oproep eerder dit jaar ontvingen we veel suggesties voor regionale goede doelen. Met veel enthousiasme presenteren we de volgende initiatieven, waar we in 2024 voor zullen lopen:

  𝚉𝚎𝚎𝚞𝚠𝚜𝚎 𝚆𝚎𝚗𝚜𝙰𝚖𝚋𝚞𝚕𝚊𝚗𝚌𝚎 - Veel mensen die bedlegerig, ernstig ziek of ongeneeslijk ziek zijn, hebben vaak nog 1 laatste wens. Nog één keer naar hun ouderlijk huis, voor de laatste keer naar een concert of nog één keer de zee zien. Stichting Zeeuwse WensAmbulance maakt deze wensen werkelijkheid. Met een team van enthousiaste vrijwilligers worden mensen tijdens deze dag vervoerd en begeleid.

  𝚅𝚎𝚒𝚕𝚒𝚐𝚎 𝙾𝚙𝚟𝚊𝚗𝚐 (𝙴𝚖𝚎𝚛𝚐𝚒𝚜) - Emergis biedt met ‘Veilige Opvang’ een veilige plaats voor vrouwen en kinderen die door geweld niet meer thuis kunnen wonen. Zij die hun vertrouwde woonomgeving moesten verlaten, bieden zij een plaats voor rust en herstel. Met professionele begeleiding ondersteunen zij hen in het terugvinden van hun kracht.

  𝐁𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐭 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐨𝐨𝐤 (𝐰𝐞𝐞𝐫) 𝐛𝐢𝐣?!

  Voor meer informatie over de Lange Strangetocht en het bestellen van tickets, ga naar onze website: https://langestrangetocht.nl

  Graag tot ziens!

 • ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2024 | BENEFIET TOUR WALCHEREN

  Benefiet Tour Walcheren op 31 augustus 2024

  Op zaterdag 31 augustus van 10:00 uur tot 17:00 uur is er weer de gezellige fiets-/brommer-/autotour over Walcheren. Er zijn veertien locaties waar iedereen verrast wordt met lekkere snacks, drankjes, cultuur, muziek of een sportieve activiteit. Kosten: € 15 pp, kinderen tot 16 jaar gratis.

  > AANMELDEN

  Meer informatie: www.benefiettour.nl

 • ZONDAG 1 SEPTEMBER | MOSSELFEEST ROOSENDAAL

  Op zondag 1 september 2024 vindt de 8e editie van het Mosselfeest plaats in de mooie Van Hasselt tuin achter de Schouwburg in Roosendaal. De netto opbrengst gaat naar bewegingsapparatuur voor St. Elisabeth. Er zijn dit jaar ook sponsorpakketten te koop.


  Koop hier je tickets
 • VRIJDAG 13 SEPTEMBER 2024 | GOLF OPEN GC CROMSTRIJEN

  11e GOLFBENEFIET ROTARY Hoeksche Waard / Binnenmaas / De Zwijndrechtse Waard GOLF OPEN

  Beste golfers,

  Hierbij nodigen wij jullie uit om op vrijdag 13 september 2024 deel te nemen aan ons:

  ‘11e Golfbenefiet Rotaryclubs Hoeksche Waard / Binnenmaas / De Zwijndrechtse Waard Golf Open’.

  Afgelopen jaar hebben we wederom een succesvol golfbenefiet kunnen organiseren waarbij we een mooi bedrag voor elkaar hebben weten te krijgen voor Stichting MooiMens HW.

  Ook dit jaar zal ons Golfbenefiet vergelijkbaar zijn met de afgelopen edities waarbij de spelvorm Texas Scramble is met een ‘shotgun’-start. De inschrijvers ontvangen begin september nadere informatie.

  We hopen op veel deelnemers, iedereen kan zich hiervoor inschrijven, zodat het weer een leuke dag kan worden met naast de goededoelen-actie een gezellige maaltijd en prijsuitreiking tot slot.

  Rotary steunt vele goede doelen en dit jaar hebben we ervoor gekozen om de opbrengst van ons Golfbenefiet onder te brengen bij de fundraisingactie Samen tegen Rhabdoïde Kinderkanker van Dennis en Sharon van Eeren uit Numansdorp.

  Het Golfbenefiet wordt georganiseerd door drie Rotaryclubs maar iedereen mag dus deelnemen.

  Wij hopen dat jullie (weer) mee willen doen! Mochten partners, die niet golfen wel deel willen nemen aan het eten dan kost dat € 55,00 per persoon. Aanvang diner zal rond 19.00 uur zijn.

  Datum: vrijdag 13 september 2024
  Ontvangst met koffie en gebak: 11.00 uur
  Starttijd Shotgun: 12.30 uur
  Iedereen gaat om ca. 12.10 uur de baan in. Start na geluidsignaal!
  Plaats van handeling: de 18 holesbaan van GC Cromstrijen (te Numansdorp )
  Spelvorm: Texas Scramble - 4 ball
  Aantal holes: 18

  Voor de beginnende/niet-golfers: golfclinic (bij voldoende belangstellenden)

  Kosten (inclusief maaltijd): € 110,00 voor alle deelnemers (ook voor leden van de golfclub)

  € 520,00 voor het afkopen van een flight
  € 55,00 indien u alleen komt eten zonder te golfen

  Aanmelden: u kunt zich opgeven via e-mail: dvg@giverbo.nl

  Graag uw handicap vermelden. U ontvangt een bevestiging per e-mail retour.

  In het inschrijfgeld zijn inbegrepen:

  *  een fantastische golfdag op een van de mooiste banen van Nederland
  *  diner met dessert na afloop
  *  prijsuitreiking

  Na het evenement ontvangt u een factuur waarmee u het inschrijfgeld en een eventuele extra gift kunt overmaken.

  In verband met de organisatie verzoeken wij u zo snel mogelijk in te schrijven!

  Inschrijven

  -

  Lees meer over de Stichting tegen Rhabdoide Kinderkanker
 • ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024 | 45+ DISCO IN GORINCHEM

  Swingen voor het goede doel

  Welkom bij 45PlusDisco: de ultieme bestemming voor de 45-plussers die niet alleen de jaren ‘60 en ‘70 herbeleven, maar ook hun dansmoves laten gelden! Stap in onze tijdmachine en laat je meevoeren naar het tijdperk van psychedelische lichten, discoballen en swingende beats. Bij 45PlusDisco draait alles om de nostalgie van de jaren ’60 en ‘70, waar de muziek bruisend was en de dansmoves onvergetelijk. Of je nu een echte disco-king of -queen bent of gewoon wilt genieten van de goede vibes, bij 45PlusDisco is er voor ieder wat wils.

  Maar wat is er nou mooier en leuker dan een gezellige dansavond waarbij alle opbrengsten naar het goede doel gaan? Op zaterdagavond 21 september 2024 organiseert Rotaryclub Gorinchem-Merwede zijn eerste benefietavond. Terwijl je geniet van de tijdloze hits uit de jaren ’60 en ’70 gedraaid door Rotary-lid en DJ Fons de Bilde uit Gorinchem, steun je tegelijkertijd diverse goede doelen. Verzoekjes zijn meer dan welkom, dus denk aan het eerste singeltje dat je kocht, de plaat waarop je voor het eerst danste tijdens je studententijd of met je geliefde.

  Maar het gaat niet alleen om dansen; er is ook ruimte om te socializen in een aparte zaal, waar je kunt praten en genieten van een hapje en een drankje (consumpties zijn niet bij de entree inbegrepen). Het wordt een avond waarin we de tijden van Woodstock, Radio Veronica en de opkomst van disco herbeleven! Dus, laat je helemaal gaan, dans je rot en heb ontzettend veel plezier op deze bijzondere dansavond! Dans je rot, voor het goede doel!

  Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar via 45PlusDisco voor slechts € 25,00. Alle opbrengsten gaan naar lokale goede doelen!


  Bestel kaarten
 • VRIJDAG 4 OKTOBER | BIJEENKOMST VOCATIONAL OFFICERS REGIO IV

  BIJEENKOMST VOCATIONAL OFFICERS REGIO IV - MIDDEN-BRABANT

  Op uitnodiging van Assistent Gouverneur Ad Kroft zijn op vrijdagavond 4 oktober de Vocational Officers van Regio IV Midden-Brabant van harte welkom voor een inspirerende avond over de avenue of service Vocational Services.

  Nadere info over tijd en locatie volgt zo snel mogelijk.

 • VRIJDAG 22 NOVEMBER 2024 | OOSTERHOUTSE GOEDE DOELEN PUBQUIZ

  Speel mee en draag de Oosterhoutse Goede Doelen een warm hart toe

  Op vrijdagavond 22 november organiseert Rotaryclub Oosterhout de Warande de Oosterhoutse Goede Doelen Quiz.
  Tijdens deze gezellige pubquiz-avond proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen dat ten goede komt aan Oosterhoutse Goede Doelen, waarbij de Voedseltuin en het Roger That Inspiratielab de belangrijkste goede doelen zijn.

  Aanvang pubquiz: 20.00 uur 
  Zaal open vanaf: 19:30 uur
  Locatie: recreatieoord De Warande, Oosterhout

  Pubquiz-avond op vrijdag 22 november
  Graag nodigen wij iedereen die Oosterhoutse Goede Doelen een warm hart toedraagt uit om mee te spelen tijdens deze gezellige quiz-avond. We spelen verschillende spelrondes en er is een loterij met mooie prijzen. En natuurlijk houden wij een veiling met bijzondere items. De avond sluiten we af met een gezellige afterparty met een bekende Oosterhoutse DJ.

  Bekijk de website
 • ZATERDAG 10 MEI 2025 | GO RALLY GOEREE-OVERFLAKKEE

  De zesde editie van de GO Rally zal worden gereden op zaterdag 10 mei 2025. Reserveer deze datum alvast in je agenda! Wil je ook meedoen aan dit mooie evenement, stuur dan een e-mail naar rotarygorally@gmail.com.

  Kijk hier terug naar de 2024-editie!

Clubevenementen aankondigen via deze kalender? Geef ze dan hier aan ons door!