Welkom bij Rotaryclub Gorinchem-Merwede

Rotary Gorinchem-Merwede

Play videoWaarom Rotary?

Rotary Gorinchem-Merwede – een club van mensen uit verschillende beroepsgroepen die graag hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld door hun (vak)kennis ter beschikking te stellen en serviceprojecten te organiseren, maar ook door van elkaar te leren. Onze club telt leden die wonen en/of werken in Gorinchem en omstreken, maar is onderdeel van een wereldwijde organisatie met meer dan 1,2 miljoen leden.
Wij komen wekelijks op woensdagavond bij elkaar in het centrum van Gorinchem, waar we samen eten en vervolgens een programma hebben, vaak met een gastspreker of  een spreker uit eigen kring.

Meer informatie

Be(er) a gift to the world

Etiket

Het idee bestond al langer, maar nu is het gelukt. Ons eigen bier: Dubbel Genieten. U geniet van ons bier en tegelijkertijd kunnen wij met de opbrengst goede doelen steunen.Samen met onze Gorinchemse stadsbrouwerij Dukes hebben we een dubbel bier met een eigen twist gebrouwen, met Hop van onze zuster club uit Poperinge, de hop hoofdstad van België.Dit Gorinchemse Rotary jaar staat in het teken van “Nickerie”, een plaats in Suriname waar onze huidige voorzitter “Paul Liqui Lung” een aantal maanden per jaar als Chirurg werkt in het plaatselijke ziekenhuis. Als club maken we ons sterk om in dit ziekenhuis te helpen een Kinderopvang te realiseren zodat het verplegend personeel overdag de handen vrij heeft voor het uitvoeren van de werkzaamheden in het ziekenhuis, al jaren een wens van het ziekenhuis.

Wilt u ons Project steunen, dan kunt u dit doen door zelf van ons bier te genieten of het aan een ander te geven. : “Be(er), a Gift to the World” Bestellen kan door een mail te sturen naar info@beeragifttotheworld.

Meer informatie

Rotary

Door iets met elkaar in groepsverband te ondernemen kom je dichter bij elkaar. Service verlenen is daarbij zowel doel als middel.