Welkom bij Rotaryclub Gorinchem-Merwede

Project kinderopvang Nickerie

Kinderopvang Nickerie

Rotary Gorinchem-Merwede zet zich in voor het realiseren van 24-uurs kinderopvang bij het Mungra Medisch Centrum in Nickerie, Suriname. Daarmee dragen wij eraan bij dat het verplegend personeel zich 100% kan focussen op het verlenen van goede medische zorg. In dit project werken wij samen met Rotaryclub Gorinchem en Rotaryclub Paramaribo.

Fondsenwerving op Open Havendag 25-5-2019

Op zaterdag 25 mei stonden de beide Gorinchemse Rotaryclubs met drie kramen op de Open Havendag. Daar werd voor € 1400 verkocht aan tweedehands goederen, Surinaamse snacks en ‘Dubbel Genieten’ – het eigen bier van RC Gorinchem-Merwede. De opbrengst gaat naar het Nickerie-project.

Meer informatie

Be(er) a gift to the world

Etiket

Het idee bestond al langer, maar nu is het gelukt. Ons eigen bier: Dubbel Genieten. U geniet van ons bier en tegelijkertijd kunnen wij met de opbrengst goede doelen steunen.

Samen met onze Gorinchemse stadsbrouwerij Dukes hebben we een dubbel bier met een eigen twist gebrouwen, met Hop van onze zuster club uit Poperinge, de hop hoofdstad van België.

Dit Gorinchemse Rotaryjaar staat in het teken van “Nickerie”, een plaats in Suriname waar onze huidige voorzitter “Paul Liqui Lung” een aantal maanden per jaar als Chirurg werkt in het plaatselijke ziekenhuis. Als club maken we ons sterk om in dit ziekenhuis te helpen een Kinderopvang te realiseren zodat het verplegend personeel overdag de handen vrij heeft voor het uitvoeren van de werkzaamheden in het ziekenhuis, al jaren een wens van het ziekenhuis.

Wilt u ons Project steunen, dan kunt u dit doen door zelf van ons bier te genieten of het aan een ander te geven. : “Be(er), a Gift to the World” Bestellen kan door een mail te sturen naar info@beeragifttotheworld.

Meer informatie

Rotary

Door iets met elkaar in groepsverband te ondernemen kom je dichter bij elkaar. Service verlenen is daarbij zowel doel als middel.