© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
thema 2021 2022
ROTARY DISTRICT 1550 FAMILIEDAG
aanmelden
 polio-coronavaccinatie
open
aftrap van de verkoop tulpenbollen
End Polio Now

Jeroen van den Ingh heet u welkom op de clubsite Deurne Asten Someren

nieuws

11 oktober '21

------------------------------------------------

4 oktober '21

We zijn door Christa Alaert uitgenodigd voor een Workshop "Welbevinden in hart en ziel" in het kunstkwartier te Helmond!

----------------------------

27 september '21

De commissie Community Service heeft Gertjan Hooijman, apotheker te Asten uitgenodigd om meer te vertellen over het project Meten is Weten te Asten. Een samenwerking van apotheker, huisartsen, GGD, Zorgboog, gemeente, fysiotherapeuten voor een jaarlijkse open preventieve 'prikdag', waar zaken gemeten worden als chlorestorol, bloedsuikerspiegel, nierfunctie, bloeddruk e.d. Rotary DAS gaat onderzoeken hoe we dit project voor meer jaren kunnen steunen. 

------------------------------------------------

20 september '21

Eline Bergshoeff hield een interessante lezing gehouden over wat gezond en vitaal voor haar betekent. Haar boodschap: leefstijl is een keuze. Door kleine stapjes te zetten naar je eigen doelen kun je hieraan wennen en het langzaam tot een gewoonte maken, met als resultaat meer energie en levensvreugde. 

----------------------------------------------------------

13 september '21

Een boeiende lezing door Wim Tilburgs, voorzitter van de stichting Je Leefstijl als Medicijn, die aan de hand van zijn persoonlijke verhaal liet zien wat verandering van leefstijl kan doen voor je gezondheid. Zie: 

Wim Tilburgs

en 

Gezond Helmond

 En de uitbreiding naar onze regio: 

Gezond Peelland3 juli '21

Hulde aan Vivian van Stratum voor een heel bijzonder, inventief en creatief voorzittersjaar en succes voor Jeroen van den Ingh, de nieuwe voorzitter voor het jaar '21-'22 met als thema: Welbevinden!


28 juni '21


14 juni '21 Wat heerlijk, we konden elkaar weer live ontmoeten. De film was indrukwekkend. We waren en zijn er stil van. Vrijheid is een groot goed.

7 juni '21


31 mei '21

Boeiende lezing door Lilian Dekkers, een kunstenares die zich de laatste 12 jaar wijdt aan de kunst van het tatoeëren. Zij maakt prachtige unieke en gepersonaliseerde tattoos. Haar specialisme is photo-realistic en portretten en haar bedrijf heet INK & Art Company.


17 mei '21 

Een boeiende presentatie van Peter van der Zanden, over o.a. de psychologische effecten van cijfers en het belang van áchter de cijfers te kijken....3 mei '21

26 april '21

Gisteren kregen we een enthousiaste presentatie door oprichters van Skatepark TIPI Asten. De meerwaarde van een volwaardig skatepark voor de jeugd en volwassenen van Asten e.o. werd goed voor het voetlicht gebracht! @SkateparkBootcampTIPIAsten
19 april '21


12 april '21:  

Lezing “Only one earth”: Science to secure everyone’s future. Door dr. Birgit van Munster. Birgit van Munster is biologe en activiste. Zij zet zich in voor wereldwijde duurzame ontwikkeling. Samen met haar partner Michael Wadleigh, wetenschapper en Oscar-winnende filmregisseur (bekend door het regisseren van de film Woodstock uit 1969) heeft zij de Homo Sapiens Reports opgericht, een officieel UNESCO-project. Zij geven bijdragen en informatie aan sprekers op de internationale klimaattoppen.

Hun nieuwste onderzoeksproject is “OnlyOneEarth.science”  

“Wij zijn er sterk van overtuigd dat burgers systemische verandering moeten eisen en niet alleen individuele acties moeten ondernemen”. 


29 maart '21: we gaan wandelen in clubjes van twee; na lange tijd weer een vorm van live Rotary-contact en de weersvoorspellingen zijn goed!


22 maart '21: een boeiende presentatie van Bjorn Heerwagen: hoe hij door zijn dromen te volgen, van onderop alle facetten van het bedrijf te leren, niet bang te zijn voor de onzekerheid van tijdelijke projecten, Director werd van Walt Disney Imagineering. 

15 maart '21: Meer dan een miljoen mensen in NL leven in armoede, waarvan circa 325.000 kinderen. Een leerzame avond over de rol van de bewindvoerder en over bescherming van kwetsbare mensen.


8 Maart '21: De Fire Side ging deze keer over gezondheid a.h.v. drie boeiende stellingen

Ons programma voor de komende wekenStart van het Rotary-jaar '20-'21. De voorzitter daagt jullie uit: 

meer info

Bijzondere data

Rotaract

Website Rotaract meer info 

Service above yourself-corona

Met de corona situatie in de wereld roept Gouverneur op om interessante initiatieven en acties van de clubs te vermelden op de website en Facebook.

S.A.Y. Corona