Welkom bij Rotary Deventer. Al sinds 1933 zetten wij ons in voor onze stad.

Rotary Deventer

Hoogtepunt van ons Rotaryjaar: de Miglia Daventria

 

Beste deelnemers en sponsors,

 

De Miglia Daventria editie VIII op zaterdag 26 mei 2018 ligt nog maar een paar maanden achter ons, maar inmiddels is de nieuwe datum geprikt. Op 25 mei 2019 vindt editie IV plaats.

De deelnemers denken met veel plezier terug aan Miglia Daventria 2018, getuige de ingeleverde enquêtes. Dat geldt zeker ook voor de circa 20 jonge mensen met een beperking die meereden in de sponsorklasse, zo blijkt uit het artikel in de Stentor.

 

De Miglia Daventria is een benefietrally. We hebben in 2018 € 14.500 kunnen bijdragen aan het Rode Kruis. Met deze bijdrage hebben 1250 mensen een fantastische avond gehad tijdens Deventer op Stelten. 

Dus zeg het voort! De inschrijving voor 2019 is geopend op de website van de Miglia Daventria. 

 

Miglia Daventria organisatie

 

Rotary Deventer

lees meer!

Voor geïnteresseerde niet-leden

Rotary Deventer heeft iedere dinsdag een bijeenkomst.


Meestal is dat in:


Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9

7411 KT Deventer

 

De bijeenkomsten beginnen om 17.30 met een drankje in de bar van het restaurant. Om 18.00 uur is er in een van de ruimtes een warme maaltijd. Bij de koffie begint het programma. We bespreken altijd eerst wat clubzaken, zoals de projecten waar we mee bezig zijn. Daarna is er altijd wel drie kwartier over voor een thema. Soms is er een spreker van buiten, maar vaak vullen we dit thema zelf in. Door de verscheidenheid in beroepen is er immers veel deskundigheid aanwezig!

 

Om 19.30 uur gaat iedereen zijn/haar eigen weg.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze club? Ben je tussen de 35 en 50 jaar oud en woon of werk je in Deventer of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Wim de Blok.

 

Voor andere vragen kan onze secretaris worden benaderd:

Harro Willebrand

06 41 72 31 45

Meer info