© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Gezellige wandeling met speurtocht voor bewoners Humanitas

Welkom bij Rotary Deventer. Al sinds 1933 zetten wij ons in voor onze stad.

Nieuws

Lees meer

Rotary Deventer

Hoogtepunt van ons Rotaryjaar: de Miglia Daventria

Beste deelnemers en sponsors,

25 mei 2019 beleefden we de 9e editie van de Miglia Daventria. De klassiekerrally van Oost-Nederland met de totale opbrengst geschonken aan het Rode Kruis.

Maar liefst € 18000,- hebben we opgehaald! Wat is er gedaan met dit bedrag? We konden 500 invaliden een avondje uit bezorgen naar Deventer op Stelten, inclusief vervoer, een hapje en een drankje.

Mensen die anders niet in staat zijn tot het bijwonen van zo'n evenement tóch die kans bieden, daar deden we het voor! TV-Oost maakte een mooie documentaire, te zien als u verder klikt onderaan dit stuk. 

In 2020 moesten we de Rally noodgedwongen annuleren. De voorbereidingen voor een Covid-proof rally in 2021 zijn in volle gang! Tot volgend jaar!

Miglia Daventria organisatie, Rotary Deventer

lees meer!

Voor geïnteresseerde niet-leden

Wanneer we COVID19-beperkingen even buiten beschouwing laten, heeft Rotary Deventer in principe iedere dinsdag een bijeenkomst.


Meestal is dat in:


Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9

7411 KT Deventer

 

De bijeenkomsten beginnen om 17.30 met een drankje in de bar van het restaurant. Om 18.00 uur is er in een van de ruimtes een warme maaltijd. Bij de koffie begint het programma. We bespreken altijd eerst wat clubzaken, zoals de projecten waar we mee bezig zijn. Daarna is er altijd wel drie kwartier over voor een thema. Soms is er een spreker van buiten, maar vaak vullen we dit thema zelf in. Door de verscheidenheid in beroepen is er immers veel deskundigheid aanwezig!

 

Om 19.30 uur gaat iedereen zijn/haar eigen weg.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze club? Ben je tussen de 35 en 50 jaar oud en woon of werk je in Deventer of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Wim de Blok.

 

Voor andere vragen kan ons secretariaat worden benaderd. 

Meer info