© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
€20.000,- ingezameld voor Nationaal Fonds Kinderhulp
4 september jl was het zover. De tiende editie van de Miglia Daventria!

Welkom bij Rotary Deventer. Al sinds 1933 zetten wij ons in voor onze stad.

Rotary Deventer

Hoogtepunt van ons Rotaryjaar: de Miglia Daventria

Beste deelnemers en sponsors,

Na 2,5 jaar wachten was het zover. Op 4 september 2021 beleefden we de 10e editie van de Miglia Daventria. De klassiekerrally van Oost-Nederland met de totale opbrengst geschonken aan Nationaal Fonds Kinderhulp. 

Maar liefst € 20.000,- hebben we opgehaald! Dit bedrag wordt volledig ingezet om verborgen armoede onder kinderen in Deventer te bestrijden. Maar liefst 3000 kinderen in Deventer hebben hier in meer of mindere mate onder te lijden. 

Het was een fantastische dag, met fantastisch weer. Wie had dat kunnen bedenken na zo'n regenzomer!

Miglia Daventria organisatie, Rotary Deventer

lees meer!

Voor geïnteresseerde niet-leden

Wanneer we COVID19-beperkingen even buiten beschouwing laten, heeft Rotary Deventer in principe iedere dinsdag een bijeenkomst. Dit is een mogelijkheid, geen verplichting. 


Meestal is dat in:


Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9

7411 KT Deventer

 
Om de week begint de bijeenkomst om 17.30 met een drankje in de bar van het restaurant. Om 18.00 uur is er in een van de ruimtes een warme maaltijd. Bij de koffie begint het programma. We bespreken altijd eerst wat clubzaken, zoals de projecten waar we mee bezig zijn. Daarna is er altijd wel drie kwartier over voor een thema. Soms is er een spreker van buiten, maar vaak vullen we dit thema zelf in. Door de verscheidenheid in beroepen is er immers veel deskundigheid aanwezig! De bijeenkomst duurt tot 19.30. 

De andere week is de bijeenkomst van 19.30 tot 21.00 en heeft het een meer borrelig karakter. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze club? Woon of werk je in Deventer of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Wim de Blok.

 

Voor andere vragen kan ons secretariaat worden benaderd. 

Meer info