Welkom op de website van Rotary Deventer!

Rotary Deventer

Hoogtepunt van het jaar: de Miglia Daventria

 

Ieder jaar is er een groep uit de Rotaryclub Deventer, die zich bovenmatig inspant om een van de meest spraakmakende evenementen van Rotary te organiseren: de rally Miglia Daventria.

Buiten het feit dat het een enorm leuk evenement is, wat de clubgeest een enorme boost geeft, komt de opbrengst ervan ten gunste van het goede doel.

 

In 2015 is besloten om het Deventer Rode Kruis een meerjarige steun te geven. Rotary Deventer ondersteunt het Rode Kruis om een geselecteerde groep mensen te laten genieten van Deventer Op Stelten.


Meer weten wat de Miglia behelst en wat deze selecte groep mensen inhoudt? Neem dan contact met ons op.


Onthoudt in ieder geval de volgende datum 20 MEI 2017!! Hou de rally site in de gaten, voor de openstelling van de inschrijving voor 2017:

http://migliadaventria.nl/

 

lees meer!

Voor geïnteresseerde niet-leden

Rotary Deventer heeft iedere dinsdag een bijeenkomst.

 

Meestal is dat in Restaurant De Keizerskroon

Stromarkt 12

7411 PJ Deventer

 

De bijeenkomsten beginnen om 17.30 met een drankje in de BarMilano van het Restaurant. Om 18.00 uur is er in een van de vergaderzalen een warme maaltijd. Bij de koffie begint het programma. We bespreken altijd eerst wat clubzaken, zoals de projecten waar we mee bezig zijn. Maar daarna is er altijd wel drie kwartier over voor een thema. Soms is er een spreker van buiten, maar vaak vullen we dit thema zelf in. Door de verscheidenheid in beroepen is er immers veel deskundigheid aanwezig!

 

Om 19.30 uur gaat iedereen zijn/haar eigen weg.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze club? Ben je tussen de 35 en 50 jaar oud en woon of werk je in Deventer of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Roel Westra roel@menskrachtinnoveert.nl

 

Voor andere vragen kunt u onze secretaris benaderen:

Harro Willebrand

rotaryclubdeventer@gmail.com

06 41 72 31 45

Meer info