© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Welkom bij Rotary Deventer. Al sinds 1933 zetten wij ons in voor onze stad.

Nieuws


.

Rotary Deventer

Hoogtepunt van ons Rotaryjaar: de Miglia Daventria

Beste deelnemers en sponsors,

Op 21 mei 2022 is de 11 editie van de Miglia Daventria Rally met succes bereden. De route ging dit jaar van start bij hoofdsponsor Pouw in Apeldoorn. Hierna gingen via de Veluw naar Zutphen. Na een koffiemoment in Lochem eindigden we bij de Gasfabriek in Deventer. 

We hebben € 14.000,- opgehaald voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Net als vorig jaar was deze stichting de begunstigde partij voor de opbrengst van deze rally. Met de opbrengst van vorig jaar zijn maar liefst 97 kinderen geholpen aan bijvoorbeeld een fiets, kamer-uitzet, sport, kleding en meer. Hier doen we het voor!


27 mei 2023 staat de volgende editie op de planning.

Miglia Daventria organisatie, Rotary Deventer

lees meer!

Voor geïnteresseerde niet-leden

Wanneer we COVID19-beperkingen even buiten beschouwing laten, heeft Rotary Deventer in principe iedere dinsdag een bijeenkomst. Dit is een mogelijkheid, geen verplichting. 


Meestal is dat in:


De Lindeboom

Lindeboomsweg 1a

7433 BH Schalkhaar (Deventer)

 
Om de week begint de bijeenkomst om 17.30 met een drankje in de bar van het restaurant. Om 18.00 uur is er in een van de ruimtes een warme maaltijd. Bij de koffie begint het programma. We bespreken altijd eerst wat clubzaken, zoals de projecten waar we mee bezig zijn. Daarna is er altijd wel drie kwartier over voor een thema. Soms is er een spreker van buiten, maar vaak vullen we dit thema zelf in. Door de verscheidenheid in beroepen is er immers veel deskundigheid aanwezig! De bijeenkomst duurt tot 19.30. 

De andere week is de bijeenkomst van 19.30 tot 21.00 en heeft het een meer borrelig karakter. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze club? Woon of werk je in Deventer of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Wim de Blok.

 

Voor andere vragen kan ons secretariaat worden benaderd. 

Meer info