© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL?
Lees meer...
Terugblik op het Van Huis Naar Thuis Gala 2020
LEES MEER

Rotary Club De Zaan-Zaandijk - clubjaar 2021-2022

Golfen voor het goede doel

Kom 18 juni 2022 van 15.00 uur tot 20.00 uur golfen voor het goede doel: Het Buitenhuis in Wijdewormer. Het Buitenhuis biedt eigentijdse respijtzorg (logeerzorg en dagarrangementen) en is er om mantel­zorgers en de mensen die zorg verlenen een adempauze te gunnen.

 We organiseren daarom een 9 holes Texas Scramble toernooi. Voor niet GVB-golfers is er een geweldige clinic onder leiding van twee golfprofessionals… lees verder

Uitgelicht

Ruim 100.000 kinderen in Nederland groeien niet veilig en liefdevol op. 

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren.

Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en ook niets aan kunnen veranderen, maar waar ze wel de dupe van zijn. Zoals verslavingen, grote schulden en psychische problemen.
De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, verdrietig en boos. Zo hoort een kinderleven toch niet te zijn?

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. Zij willen dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.

Lees verder