• Heel Driebergen Kookt
  • Warming up Santarun 2015
  • Start Santarun 2015
  • Cheque voor de Nierstichting en de Voedselbank
  • Sinterklaas viering met Senioren uit Driebergen
  • Boekenmarkt Koningsmarkt
  • Onderhoud Heidetuin
  • rotary-helpt-mensen.png
  • Nieuwe heide planten
"Heel Driebergen kookt" op 20 augustus voor een Hartveilig Driebergen. Zorg dat je er bij bent!!!

Heel Driebergen Kookt

Op 20 augustus 2016 organiseert de Rotary club Driebergen een evenement op de Traay. Idee is om met zo veel mogelijk mensen uit Drieberen samen te gaan eten. Samen eten is vanuit vele tradities de manier om elkaar te ontmoeten. Je zit aan tafel, je geniet van het lekkers dat je gastheer /-vrouw serveert. De zorg voor de dagelijkse dingen vervaagt een beetje, je krijgt een zekere rust in je lijf en je hebt als vanzelf aandacht voor de ander. Samen eten zorgt zo voor gesprek, voor contact, het  verbroedert, het zorgt dat je met aandacht voor elkaar samen bent .

Die saamhorigheid willen graag stimuleren door de actie Heel Driebergen kookt. Dus lijkt het je leuk om mee te doen geef je op. Dat doe je door “een tafel te kopen” waar je terecht kan met 6 personen.

De opbrengst van die tafel verkopen willen we inzetten voor de stichting Een Hartveilig Driebergen. Dat is een organisatie die een netwerk van AED’s in Driebergen plaatst en die tegelijk een groep vrijwilligers traint om die AED’s te gebruiken. Daarmee kunnen we zelf als gemeenschap heel snel de eerste hulp bieden aan onze medebewoners in geval van nood. Voor meer informatie zie http://www.hartveiligdriebergen.nl/

Dus vindt je koken leuk, en ben je voor een hart veiliger Driebergen, dan willen we je uitnodigen om mee te doen met Heel Driebergen Kookt.

Lees verder

Rotary Driebergen Rijsenburg

Welkom op de site van Rotary club Driebergen Rijsenburg.


Opgericht in 1972 en inmiddels uitgegroeid tot een actieve gemengde club met ongeveer 30 leden tussen de 45-70 jaar. De wekelijkse bijeenkomsten zijn op maandag avond van 17:30-20:00 uur in Champ’Aubert aan de Boterbloem 1 in Driebergen.


De leden wonen of werken in en om Driebergen Rijssenburg en velen zijn betrokken bij allerlei plaatselijke activiteiten die de sociale, maatschappelijk, sportieve en culturele cohesie ondersteunen.

lees meer