Welkom bij Rotaryclub Enschede-Noord

Onze activiteiten

Wandelen voor water, benefiet filmvoorstellingen, tulpenactie voor "End Polio Now", ons Caravan project, inzameling voor de Voedselbank, fundraising voor onze jaardoelen, het is een greep uit de activiteiten die we ondernemen naast onze weekbijeenkomsten op dinsdagavond bij Cafe Sprakel in Lonneker. Ook zijn er uitwisselingen met onze partner clubs Rheine (D) en Cambridge South (UK). Onder het kopje NIEUWS bovenaan deze pagina vind je het actuele jaarprogramma. Meer & actueel nieuws zie je op onze facebooksite. 


Interesse, meer weten over lidmaatschap of activiteiten? 

e-mail secretaris@rotaryclub-enschede-noord.nl

Onze FBsite

Caravan project

Rotary Enschede Noord beschikt over een eigen stacaravan op camping Scholtenhagen in Haaksbergen. Deze caravan wordt van mei t/m september aangeboden aan gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven om op vakantie te gaan. Zij zijn van harte welkom in Haaksbergen!

meer informatie

Goede doelen 2018-2019

Goede doelen 2018-2019

 De stichting SKIK in TWENTE wil mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. RCEN fundraising in 2018 en 2019 is gericht op een substantiele bijdrage aan het goede werk van deze stichting, plus twee andere goede doelen: Get Dirty for Charity - 3 oktober 2018 - de Ronde Tafel organiseert een QUAD parcours door Duitsland met 's avonds een benefietdiner- en Verjaardagsbox Losser (verjaardagsbox-losser.nl), de stichting voor 300 kinderen in Losser die nooit een cadeau krijgen. 

SKIK in Twente

Clubbijeenkomst: elke dinsdag 17.30 - 19.30 uur

Locatie: Cafe Sprakel, Dorpsstraat 137 in Lonneker