© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Jaarplan 2022 - 2023
Jaarthema - fundraising for Empower Girls - End Plastic Soup
End Plastic Soup
Jaarlijkse Tulpenactie 'End Polio Now'
End Polio Now
Partner Club Rheine
Partner Rotary Club Rheine
PartnerClub Cambridge South
Partner Cambridge South
jeugdwisselingen
LEES ALLE INFORMATIE
.

Welkom bij Rotaryclub Enschede-Noord

Onze activiteiten

fb

Tulpenactie voor "End Polio Now", inzameling voor de Voedselbank, fundraising voor onze jaardoelen (dit jaar te vangen onder de thema's 'Empowering Girls' en 'End Plastic Soup') oa via een jaarlijkse filmavond, het is een greep uit de activiteiten die we ondernemen naast onze weekbijeenkomsten op dinsdagavond bij Cafe Sprakel in Lonneker. Ook zijn er uitwisselingen met onze partner clubs Rheine (D) en Cambridge South (UK), steunen wij deelnemers aan de Rotary Young Leadership Assessment weekenden, en ontvingen al twee jaar op rij een jaarkind uit Brazilie terwijl vanuit onze club jaarkinderen naar Canada en Nieuw Zeeland gingen. Daarnaast organiseren we bedrijfsbezoeken, winterwandelingen, zomeractiviteiten, partner events en gezamenlijke buitenland trips. Meer & actueel nieuws zie je op onze facebooksite. 

Interesse, meer weten over lidmaatschap of activiteiten? 

e-mail hos@home.nl

Onze FBsite

Caravan project

caravan

Rotary Enschede Noord beschikt over een eigen stacaravan op camping Scholtenhagen in Haaksbergen. Deze caravan wordt van mei t/m september aangeboden aan gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven om op vakantie te gaan. Sinds de zomer van 2019 werken wij hiervoor samen met 'Scoren in de Wijk': zij zorgen voor de gezinnen die genieten van een mooie vakantie in onze caravan.

meer informatie

Goede doelen 2022

Dit jaar niet 1 groot doel maar enkele kleinere (ook locale) projecten die vallen onder de thema's Empowering Girls (bv Lock me Up - Free a Girl) en End Plastic Soup.

Daarnaast steunt RCEN zoals elk jaar weer de Voedselbank, en zetten ons in voor de wereldwijde Rotary tulpenactie 'End Polio now'.  

Stichting Tweega Medica

Clubbijeenkomst: elke dinsdag 17.30 - 19.30 uur

Locatie: Cafe Sprakel, Dorpsstraat 137 in Lonneker