© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Jaarplan 2022 - 2023
Jaarthema - fundraising for Empower Girls - End Plastic Soup
End Plastic Soup
Jaarlijkse Tulpenactie 'End Polio Now'
End Polio Now
Partner Club Rheine
Partner Rotary Club Rheine
PartnerClub Cambridge South
Partner Cambridge South

Welkom bij Rotaryclub Enschede-Noord

Onze activiteiten

fb

Tulpenactie voor "End Polio Now", inzameling voor de Voedselbank, fundraising voor onze jaardoelen (dit jaar te vangen onder de thema's 'Empowering Girls' en 'End Plastic Soup') oa via een jaarlijkse filmavond, het is een greep uit de activiteiten die we ondernemen naast onze weekbijeenkomsten op dinsdagavond bij Cafe Sprakel in Lonneker. Ook zijn er uitwisselingen met onze partner clubs Rheine (D) en Cambridge South (UK), steunen wij deelnemers aan de Rotary Young Leadership Assessment weekenden, en ontvingen al twee jaar op rij een jaarkind uit Brazilie terwijl vanuit onze club jaarkinderen naar Canada en Nieuw Zeeland gingen. Daarnaast organiseren we bedrijfsbezoeken, winterwandelingen, zomeractiviteiten, partner events en gezamenlijke buitenland trips. Meer & actueel nieuws zie je op onze facebooksite. 

Interesse, meer weten over lidmaatschap of activiteiten? 

e-mail hos@home.nl

Onze FBsite

Opknapbeurt

Stichting present, op zaterdagmorgen 9 april 2022 is in weer en wind de achtertuin opgeknapt van een Enschedese bewoner die dit zelf niet kan.

JAARPLAN 2023-2024


3 goede doelen:

• School’s Cool

– Een samenwerkingsverband opzetten om vooral een actieve bijdrage te leveren. Zoals mentoren werven, kennis en kunde van clubleden inzetten voor de organisatie.

• Stichting Natuureducatie voor Kinderen (IVN of gelijkwaardig) 

– Een actieve en financiele bijdrage leveren om kinderen bewuster te laten worden van de natuur en hoe je daar op goede manier mee om kunt gaan.

• Internationaal

- End Plastic Soup / Empowering Girls. Onderzoeken op welke wijze we binnen Rotary op deze twee thema’s willen aansluiten.

 

Clubbijeenkomst: elke dinsdag 17.30 - 19.30 uur

Locatie: Cafe Sprakel, Dorpsstraat 137 in Lonneker