© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Vogelhuisjes

Bij ons kunt u vanaf nu vogelhuisjes kopen ten behoeve van de goede doelen. Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie. Selecteer in het bestelformulier hieronder een vogelhuisje naar keuze en bestel! 

We hopen dat er veel vogelhuisjes worden verkocht, waarbij de opbrengst ten goede komt aan goede doelen. Bent u ook bereid om ze aan uw vrienden en familie te verkopen?

De goede doelen die wij steunen zijn: 

Stop Armoede 053. Het aantal mensen dat maandelijks te weinig geld overhoudt om van te leven, neemt steeds meer toe. Eén op de zeven kinderen leeft in armoede. Kinderen die in armoede leven zitten vaak niet bij een (sport)vereniging en kunnen geen verjaardagsfeestjes geven. Deze kinderen verdienen extra aandacht en hulp. Daarom steunt Rotary Enschede Zuid Stop Armoede 053

Manage 't Roessingh. Hier vindt therapeutisch rijden en aangepast paardrijden voor kinderen plaats. Ruiters met een beperking kunnen daar veel baat bij hebben. Gedurende 3 jaar steunt Rotary Enschede Zuid Manege 't Roessingh. De fondswerving levert een bijdrage aan het opknappen van de stallen. 

School in Tanzania. Sinds enkele jaren steunt Rotary Enschede Zuid de opbouw van een school in Tanzania, de KEMS school in Rubya. Steeds meer leerlingen gaan hier naartoe. De school is volop in ontwikkeling. Zo worden er nu een moestuin en irrigatie aangelegd.