© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Epe voor Epe
Epe voor Epe
Epe voor Epe
Nieuwjaarsconcert
Nieuwjaarsconcert
Nieuwjaarsconcert
Matinee voor genodigden
.
NIEUWE FOCUS
lees meer

Welkom op de pagina van Rotary Club Epe

Nieuws

Inschrijving goede doelen Epe voor Epe gestart! 

Op 20 juni 2020 wordt alweer de tiende editie van dit succesvolle fietsevenement georganiseerd door Inner Wheel en Rotary Club Epe. Voor clubs, verenigingen en stichtingen een succesvolle manier om wat extra’s te verdienen. Is er een wensenlijstje maar ontbreken de financiële middelen om iets aan te schaffen, geef je dan op!

Het evenement ‘Epe voor Epe’ is een leuke manier om extra euro’s te verdienen. Als jouw project is geselecteerd, verkoop je als vereniging zelf kaarten voor onze (goed verzorgde) fietstocht vanaf de Hagedoorns Plaatse. De opbrengst wordt naar rato verdeeld over de geselecteerde doelen. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk kaarten te verkopen. Iedere verkochte kaart levert €10,- op voor je club. De volledig gesponsorde fietstocht kan je vereniging tot zo’n € 2.000,- opleveren.

Inschrijven?

Ook geïnteresseerd om een goed doel in te schrijven en zo geld in te zamelen tijdens de fietstocht Epe voor Epe? Meld dan voor welk concreet doel het geld nodig is. Het geld kan niet gebruikt worden voor het aanvullen van de clubkas. Ook belangrijk? Hoe gaat de vereniging deelnemers voor de fietstocht werven en wie is de contactpersoon. Opgeven kan tot 1 maart via onze website: www.epevoorepe.nl of je kunt een mail sturen naar lilianevdpoll@gmail.com.

Geef je op!

Rotary club Epe

Onze clubavonden

We komen iedere dinsdagavond bij elkaar in Het Veluws Eethuisje (Ericaweg 2, Wissel)

Inloop van ca 18:15 tot 18:45, het programma start aansluitend en eindigt om ca 20:15 uur.  Onze partnerclub 

Rotary Club Bielefeld-Sparrenburg  RC BielefeldOnze projecten

Nieuwjaarsconcert   

Epe voor Epe

Jeugduitwisselingsprogramma's


Ken je een project wat je zou willen voordragen aan onze club, laat het ons [hier] weten

ROTARY verbindt

Rotary is als serviceclub een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld met ruim 1,2 miljoen leden verenigd in ongeveer 34.000 clubs. Jaarlijks wordt door Rotary ongeveer 120 miljoen euro aan goede doelen uitgekeerd!


Rotaryclub Epe is een van de 500 clubs in Nederland die samen ruim 19.000 leden hebben. De leden van de Rotaryclub Epe komen wekelijks bijeen, een informele ontmoeting die bijdraagt aan kennisuitwisseling. 

 

Rotaryleden zijn vrouwen en mannen uit verschillende beroepsgroepen. Rotaryleden bieden elkaar vanuit hun beroepsuitoefening een bredere kijk op de wereld, Rotary onderscheidt zich daarin van andere serviceclubs. 

Rotaryleden zijn maatschappelijk betrokken en zijn in staat en bereid om een deel van hun vrije tijd ter beschikking te stellen voor onze gemeenschap. 


Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over Rotary?

meer weten ?

Facebookpagina Rotary Epe