© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Goeree-Overflakkee

“De onderlinge vriendschap en plezier in het leven zijn belangrijke pijlers binnen onze club. Wij betrekken ook de partners en kinderen van onze leden graag bij onze activiteiten.”

Wie wij zijn

Samen iets voor de maatschappij betekenen, dat is waar Rotary om draait. Vandaar de naam ‘serviceclub’. Rotaryclub Goeree-Overflakkee is ruim 65 jaar geleden opgericht en het ledenbestand staat anno 2022 op 34 dames en heren. 

Wij streven ernaar dat de samenstelling van onze leden zoveel mogelijk beroepen vertegenwoordigt. Hierdoor ontstaat een breed netwerk met een diversiteit aan interesses, kennis en culturen. Van elkaar leren en elkaar helpen, passend bij de visie van Rotary. 

Als lid van Rotary gaat er letterlijk een wereld voor je open. Waar je ook bent, de kans is groot dat er een lokale Rotaryclub is. En het mooiste is; je bent echt overal welkom.

Kom eens kijken of onze club iets voor jou is!

Ik wil kennismaken

Bijeenkomsten

Wekelijks komen wij bij elkaar op dinsdagavond op een vaste locatie in Middelharnis. Meestal onder het genot van een lichte maaltijd met een drankje. Vriendschap en kennis delen zijn belangrijke pijlers van ons programma. 

We ondernemen groepsactiviteiten, de leden verzorgen presentaties, organiseren een bedrijfsbezoek, of nodigen een interessante gastspreker uit. Door ons brede netwerk ontdekken we iedere keer weer nieuwe plaatsen, bedrijven en mensen. Rotary verrijkt je leven en verruimt je visie.

Ook zetten we ons gezamenlijk in voor maatschappelijke doelen, zowel lokaal als internationaal. Van kleinere hands-on activiteiten tot grote fundraisingacties, waarvan een tweetal vaste, jaarlijks terugkerende serviceprojecten. 

Onze activiteiten

De club organiseert jaarlijks acties die geld genereren voor de financiering van maatschappelijke projecten. Ook zetten wij onze helpende handen in bij meer kleinschalige 'Doedagen'. 

GO-Rally
Ongeveer 80 ploegen rijden elk jaar in april een bijzondere puzzelroute over het mooie Goeree-Overflakkee. Van stads- tot sportieve auto en oldtimer; alles rijdt mee. De opbrengst komt ten goede aan lokale en landelijke goede doelen. GO-Rally is al 3 jaar een feest om te organiseren!

GO-Classic
Een wielertoertocht met vijf verschillende afstanden over de eilanden Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. De NTFU waardeert deze toertocht al jaren met de hoogste ranking in kwaliteit! Ook hier is de financiële opbrengst bestemd voor goede doelen. Het GO-Classic gevoel moét je eens hebben beleefd.

Diner voor vrijwilligers van hospice Calando
Samen met de leerlingkoks van de Beroeps Campus in Sommelsdijk verzorgden wij een 3-gangen diner voor de geweldige vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de ongeneeslijk zieke cliënten van het hospice. 

Volg onze activiteiten