Hartelijk welkom op de website van ROTARYCLUB GOUDA-BLOEMENDAAL

Rotary café

Hoe werkt Innovatie nu echt?

 

Het is mij een groot genoegen om u namens mijn Rotary Club Gouda-Bloemendaal uit te nodigen voor ons eerstkomende Rotary Café op woensdag 28 november om 20.00 uur in de Lichtfabriek te Gouda.  

Innovatie is een woord dat bijna net zo vaak wordt gebruikt als woorden als start-up en investering. Als bron van innovatie wordt vaak gekeken naar universiteiten. De maatschappij verwacht oplossingen en antwoorden van de wetenschap. Hoe werkt die transitie van academisch onderzoek naar innovatie? Hoe verloopt het proces en wat is praktijk. Welke partijen en belangen spelen een rol? Welke vragen kunnen we stellen, aan wetenschap en over het proces om van onderzoeksresultaat tot oplossing te komen?

Aanvang 20:00 uur in de Lichtfabriek – Gouda

Community Service

Community Service

Hier vindt u nadere informatie over onze  Stichting Community Service

Community Serv.

Wandelen voor water 2018

Scholieren halen ruim € 24.000 op voor water en wc’s in Tanzania

Enorme inzet van scholen en vrijwilligers voor sponsoractie Wandelen voor Water

Op woensdagmorgen 21 maart 2018 vertrokken 475 kinderen van tien Goudse basisscholen voor een zes km lange sponsortocht met zes liter water als ballast. Uit solidariteit met kinderen in ontwikkelingslanden, die dagelijks water moeten sjouwen en daardoor minder onderwijs kunnen volgen. “Vandaag kunnen wij kinderen wat doen voor onze leeftijdgenoten in Tanzania” sprak de kinderburgemeester Romaissa Magouhde de lopers toe. Zelf droeg zij ook een rugzak. De ambassadeur van Tanzania nam een cheque van € 24.021,29 in ontvangst. Van de geweldige opbrengst, kunnen meerdere scholen in Tanzania worden voorzien van schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. De organisatie van de sponsorloop was in handen van de beide Rotaryclubs van Gouda.