© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Welkom bij Groningen Oost
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
MAANDBRIEF GOUVERNEUR

Vriendschap, gezelligheid en een grote maatschappelijke bijdrage.
Het nieuwe Rotary jaar is volop begonnen!

In een notendop:

Dat ervaren we bij Groningen Oost

Hoe meer verschillen, des te meer verrassingen. Qua meningen, qua ervaringen, maar allemaal gericht op respect, inzet en plezier om anderen te helpen. Dat merken we wekelijks tijdens onze bijeenkomsten, maar ook tijdens de contacten buiten de bijeenkomsten om.

Samen zorgen we dat we de wereld om ons heen ondersteunen. En dit Rotary jaar besteden we extra veel aandacht aan Vocational Service en Charity.

Kortom, een zeer bijzonder fenomeen om lid te mogen zijn van deze Rotary Club!

Welkom bij Groningen Oost

Gezellig en interactief lunchen

Waar staan we voor?

Onze club met veel werkende Rotarians en bestaat uit ongeveer 50 leden met een 50/50 man vouw verhouding. De interactie en het aantal actieve leden in onze club is mede hierdoor hoog.  We ondersteunen zowel lokale als ook een internationaal project.

Er is een 3 jaren beleidsplan, wat gestoeld is op het thema "Openheid en Verbondenheid". 

Onze thuisbasis is de pas gerenoveerde Coendersborg in Helpman, wat een uitstekende ambiance is om met de juiste energie actie te ondernemen.

Ook met onze zusterclub in Münster zijn inige contacten. Met andere woorden: een warm bad!

Kennis maken?

Kennis maken?

Wellicht bent u ook in de situatie dat u vindt dat u in een goed gezelschap iets terug wilt geven aan de maatschappij. Onder vrienden. Waarbij we onze kennis en ervaring met elkaar delen.  

Wij nodigen u graag uit om kennis te komen maken met onze Rotary Club. Met als groot voordeel, dat onze bijeenkomsten op vrijdag zijn tussen 12:00 en 14:00 uur, zodat u uw avond gewoon thuis bent. We zien u graag bij de lunch. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons via het contactformulier op deze website. U bent van harte welkom om met ons mee te lunchen in de Coendersborg in Groningen.

Contact

Lid worden?

Rotary Groningen Oost is een actieve en vriendschappelijke Rotary vereniging met een zeer boeiend en inhoudelijk programma, vele goede doelen die we ondersteunen en een gemeleerd en relatief jong gezelschap.