Jaaroverzicht 2016-2017 in foto's

Rotary

Het clubjaar 2016-2017 was weer getekend door heel veel activiteiten. 43 bijeenkomsten op diverse locaties zorgden voor een kleurrijk jaar.

 

Bezoek aan The American Dream

Tentoonstelling in Assen en Emden

Evenals vorige keer geeft Gunther Flick bij zijn selectie van kunstwerken een boeiende uitleg met persoonlijke interpretaties van de uitbeelding, gelardeerd met links naar historie, kunststromingen en Europese schilders.

 

Over Rotary Club Groningen Zuid

Over Rotary Groningen Zuid

Rotary Club Groningen Zuid maakt onderdeel uit van het district 1590 en komt elke maandag op de avond (17:30 tot 19:30) bij elkaar in het Familiehotel Paterswolde. Rotary Club Groningen Zuid telt circa 35 leden

 

Anja en vluchtelingen kamp

Vluchtelingen op Lesbos

Op Lesbos zijn nu tussen de 4000 - 5000 vluchtelingen afkomstig uit een aantal landen in Afrika, Algerije, Syrie, Irak, Pakistan, Afghanistan.

 

Nieuwjaar speech 2017

Nieuwjaar 2017

2017 is begonnen. Wij allen hebben de beste wensen gedeeld en verheugen ons op een beter jaar. Meer gezondheid, minder zorgen, meer geluk, minder tegenslagen, meer mogelijkheden, minder beperkingen, meer vreugde, minder verdriet. Onze verlanglijst is lang, we willen veel en er is ook veel wat we niet willen.

 

Brand in de sloppenwijk Kibera - de hulp

De hulp aan Kibera

161017 Email van Fenneke uit Afrika:
Even een update wat betreft de brand-slachtoffers.
Er waren 7 families door de brand getroffen, drie families zijn alles –inclusief huisje (beter gezegd krotje) kwijt, en vier families zijn heel veel spullen die ze van de brand wilden redden verloren door diefstal.

 

161015 Bezoek aan RC Aurich

Groningen Zuid en Aurich

Dolf, Janny, Ton, Betty, Reinoud, Jack en Mathilde waren zaterdag 15/10 aanwezig bij het feest ter ere van het 50 jarig bestaan van onze zusterclub in Aurich.

 

Brand in de sloppenwijk Kibera - de vraag

Plattegrond van Nairobie met de sloppenwijk Kibera

Onze stichting heeft vandaag de 1000 euro/dollar, van de prijs die Bert heeft ontvangen, overgemaakt naar de stichting Eboo. Dit voor de hulp door Fenna aan slachtoffers van brand in een sloppenwijk. Dank aan de leden die dit zo snel mogelijk hebben gemaakt!