Rotary Club “Haaksbergen”.
Clubnr. 401 - District 1560 – int. Nr. 29302
Opgericht 12 maart 1993

Rotary club Haaksbergen

 

Rotaryclub Haaksbergen bestaat uit ruim 40 mannen en vrouwen

Ze zijn allen woonachtig of werkzaam in Haaksbergen, Eibergen en Neede of in de omgeving. Ze heeft als doel om, net als andere Rotaryclubs wereldwijd, te dienen.

Dit wordt gerealiseerd door:

  • wekelijkse bijeenkomsten waarbij iemand over eigen werk of ervaringen vertelt.
  • het organiseren van ideële acties, zowel plaatselijk, regionaal als ook in landen ver weg.
  • het al jarenlang onderhouden van vriendschappelijke contacten met Rotaryclub Münster Rüschhaus uit Duitsland.

Betrokkenheid bij de maatschappij, betrouwbaar zijn in je werk en in onderlinge contacten en beschikbaarheid b.v. voor het uitvoeren van acties vormen de leidraad bij het clubleven.

Afgelopen jaren is de actie Sterren Stralen één van de belangrijkste acties geweest. Een compleet dorp in Nicaragua voorzien van een goede drinkwatervoorziening en het daarmee economisch ook verder helpen, is één van de belangrijke doelen.

 

Residentie

SPREKERSPOOL D1560

sprekerspool

De Sprekerspool van ons district D1560 is bedoeld om de Rotaryclubs te ondersteunen met een afwisselend en boeiend jaarprogramma. 
Bij de invulling van clubbijeenkomsten kunnen de programma­commissarissen gebruik maken van deze Sprekerspool voor ideeën en contacten.

Rotarians hebben aangegeven op verzoek van Rotaryclubs een presentatie aan de leden te willen verzorgen. Er kan met hen contact worden opgenomen om samen na te gaan of e.e.a. past, waarna een afspraak kan worden gemaakt.

 

Klik HIER voor de onderwerpen die nu worden aangeboden. Deze zal regelmatig worden aangevuld.

Kent u een andere interessante spreker die bereid is een interessant verhaal te houden voor andere Rotaryclubs.? Meld hem/haar aan bij uw gouverneur en of districtwebmaster.

of klik hier !