© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Welkom bij Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek
.
.
NIEUWE FOCUS
lees meer

Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek

Welkom

Rotary Harderwijk - Oud Groevenbeek

Als onderdeel van Rotary Nederland is Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek één van de jongste Rotary clubs in Nederland.

De mannen en vrouwen van de club vormen een actief en gemeleerd gezelschap, sterk betrokken bij de lokale en regionale samenleving rond Harderwijk, Ermelo en Putten.

1x per 2 weken clubavond
Onze club komt 1x per twee weken samen op maandagavond. Wanneer er geen activiteiten op locatie zijn georganiseerd, dan ontmoeten wij elkaar bij De Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1 of online.

Wil je meer weten over Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek of over de activiteiten die wij organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten je graag!

Tennistoernooi

Bedrijven Tennistoernooi

Één van de 'vaste' activiteiten door onze club, is het jaarlijks terugkerende Bedrijven Tennistoernooi. Vanwege Covid19 is hiervoor nog geen nieuwe datum bekend.

De 7de editie van het Rotary Harderwijk - Oud Groevenbeek Bedrijven Tennistoernooi bracht ruim € 3000,- op

Het meest recent georganiseerde Rotary Bedrijven Tennistoernooi op het Laakhuisje in Putten, heeft het mooie bedrag opgebracht van € 3000,-. Dit bedrag kwam ten behoeve van de Stichting Grensverleggende talenten in Putten.

Deze stichting biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum of met een verstandelijke beperking. Met het geld knapt de stichting de ontmoetingsruimte op.

 

Wisselbeker in nieuwe handen
Team Heinen Delfts Blauw uit Putten, dat vorig jaar won, moest in de finale zijn meerdere erkennen aan het team dat uit kwam voor Inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs te Harderwijk. Laatstgenoemde mag daarom de wisselbeker mee naar huis nemen. In de finale van de recreantenpool won zOOl Architectencoöperatie het nipt van Texas Digital. Er werd voor het eerst in twee aparte pools gespeeld zodat zOOl de splinternieuwe beker mee naar huis mocht nemen om deze volgend jaar 6 september te verdedigen.

Samen met het Laakhuisje en sponsoren
Aan het toernooi deden zestien teams mee die deels gevuld waren met leden van het Laakhuisje. Naast de genoemde sponsoren financierden ook Broekhuis Volvo, McDonalds’, Tandartspraktijk de Witte, Rabobank, Vonkeman Accountants, Lunenberg Advocaten, Onderweegs en de Groot, Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten en Bolhuis Loopbaancoach één of twee teams.

Rond twaalf uur moest het toernooi onderbroken worden voor een hevige onweersbui maar gelukkig kon het wedstrijdschema na een half uur weer opgepakt worden en kwam de zon weer snel door. Kinderen die mee kwamen vermaakten zich op het springkussen, de minispeelbaan en bij de tennisclinic. Bij de clinic werd een ballenkanon ingezet. De Stichting nam na afloop met veel dankbaarheid de cheque in ontvangst. Kinderen en deelnemers kwamen allemaal aan bod bij de prijzenuitreiking. Een aantal deelnemers heeft zich al voor het toernooi van volgend jaar opgegeven. Al met al een sportieve en gezellige dag met een mooi resultaat.

SGVT
Met de opbrengst ondersteunen we de Stichting Grensverleggende Talenten (SGVT). De donatie komt ten goede aan de renovatie van de ontmoetingsruimte van de zorgboerderij. Zie website SGVT.