Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek

Welkom

Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek is één van de jongste Rotary clubs in Nederland.

De mannen en vrouwen van de club vormen een actief en gemeleerd gezelschap, sterk betrokken bij de lokale en regionale samenleving rond Harderwijk, Ermelo en Putten.

1x per 2 weken clubavond
Onze club komt 1x per twee weken samen op maandagavond. Wanneer er geen activiteiten op locatie zijn georganiseerd, dan ontmoeten wij elkaar bij De Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1.

Wil je meer weten over Rotary club Harderwijk - Oud Groevenbeek of over de activiteiten die wij organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontmoeten je graag!

Tennistoernooi 7 sept. 2019

Rotary Harderwijk - Oud Groevenbeek presenteert voor de 7e keer het Bedrijventennistoernooi met het Laakhuisje - zaterdag 7 september 2019.

Wij nodigen u van harte uit om als sponsor deel te nemen aan het Bedrijventennistoernooi georganiseerd door de Rotary Harderwijk-Oud Groevenbeek i.s.m. TVP het Laakhuisje aan de Laak te Putten op zaterdag 7 september, 10.30 - 18.00 uur.

Sponsor het toernooi en doe eventueel zelf mee! Publiek is van harte welkom. Uw kinderen kunnen zich op een springkussen vermaken en deelnemen aan een tennis clinic. Na afloop is er een hapje en een drankje.

U kunt een bedrijventeam sponseren van 2 personen. Meerdere teams kan uiteraard ook! Komt u spelers tekort, dan vullen wij die aan met leden van Het Laakhuisje. Alleen geld of prijzen ter beschikking stellen is ook mogelijk.

Meld u nu aan!

Klik hier voor de flyer met aanmeldformulier

Met de opbrengst ondersteunen we de Stichting Grensverleggende Talenten (SGVT). Deze biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) en aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De SGVT biedt dagbesteding, begeleid wonen, individuele begeleiding, naschoolse opvang en opvang in de schoolvakanties. De donatie komt ten goede aan de renovatie van de ontmoetingsruimte van de zorgboerderij. Zie website SGVT.