© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Strijd tegen plastic soup
Jaarlijkse Kindervakantiedag
dit zijn wij (voor een deel)
helpende handen bieden
Spectaculaire fondsenwerving
Inspirerende clubavonden
Jaarlijkse badeendjesrace
Bier brouwen voor het goede doel
Hier komen we bij elkaar

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Nieuws

Meer nieuws

Kindervakantiedag 2020


Beste deelnemer aan de Kindervakantiedag.

Wat hebben we met z’n allen een fantastische dag gehad op 12 september. Het was heerlijk weer, de sfeer zat er goed in en we hebben genoten van je aanwezigheid en je enthousiasme. We hopen dat je een leuke dag hebt gehad en dat we je een heel klein beetje vakantiegevoel hebben gegeven. Bedankt dat je er was!

bekijk de aftermovie

de foto's

Welkom

Wij zijn Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest, een club van 20 leden uit verschillende beroepsgroepen. Met elkaar zetten wij ons in voor een betere samenleving voor iedereen. Daarbij richten wij ons vooral op onze eigen regio, want hier is genoeg te doen!

Serve above self
Dat is het motto van Rotary. Het inspireert ons om anderen te helpen, zonder daarvoor iets terug te verlangen. Zo hopen wij de wereld om ons heen een klein beetje mooier te maken.

Help ons helpen
Wij nodigen je van harte uit om ons te helpen. Dat kan door lid te worden (we zijn een leuke, informele en inspirerende club), door ons te inspireren met je verhaal, door bij ons of op jouw locatie te vertellen over het goede doel waar jij voor strijdt of door of mee te doen bij onze fondsenwerfacties.

Nieuwsgierig?
Onze voorzitter Willem vertelt je graag meer.
(06-51787378 / voorzitter@rotaryclubheemskerkuitgeest.nl)

Doe je mee?

Want met elkaar bereiken we meer!