SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Geslaagde Kindervakantiedag

De zomervakantie is voor de meeste kinderen een heerlijke periode van plezier en ontspanning. Helaas zijn er ook kinderen die weinig tot geen vakantie kunnen vieren. Door ziekte van een ouder bijvoorbeeld, of omdat er geen geld is voor uitstapjes. Speciaal voor deze groep kinderen organiseerde Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest op 8 september een gezellige vakantiedag in de Jachthaven van Uitgeest.
Lees het hele bericht

Ieder jaar
Wij organiseren ieder jaar de Kindervakantiedag. Om de dag dit jaar te bekostigen is in april een Badeendjesrace gehouden in de jachthaven van Uitgeest. Daarnaast is de dag mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van Jachthaven Uitgeest en tal van vrijwilligers en financiële steun van Apotheek de Brink, Floresteyn Vastgoed en BFF Trading.

bekijk de video

Welkom

Wij zijn Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest. Onze club bestaat uit ongeveer 25 leden uit verschillende beroepsgroepen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid zetten wij ons in voor een betere samenleving voor iedereen. En er is genoeg te doen!

Serve above self
Dat is het motto van Rotary. Het inspireert ons om met geld, hoofd en handen anderen te helpen hun dromen en doelen waar te maken of hen te ondersteunen bij hun activiteiten. Daarmee hopen wij de wereld om ons heen een klein beetje mooier te maken.

Help ons helpen
Wij nodigen je van harte uit om ons te helpen. Dat kan door lid te worden van onze club (en het is een leuke, informele en inspirerende club), door ons te inspireren met je verhaal, door bij ons of op jouw locatie te vertellen over het goede doel waar jij voor strijdt of door of mee te doen bij onze jaarlijkse fondsenwerfacties.

Onze voorzitter Caroline Klein-Bart (06-34347337 / caroline@demeerparel.com) vertelt je er graag meer over.