SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Badeendjes!

Op zondag 22 april organiseren wij een Badeendjesrace voor twee goede doelen: kinderen ver weg en kinderen dichtbij. Fijn als je er ook bij bent! Om 15.00 uur in de Jachthaven van Uitgeest. Zin om eerder te komen? Dat kan, want vanaf 11 uur is de jachthaven geopend voor de jaarlijkse Watersportdag. Een dag vol activiteiten voor jong en oud. Lees meer op onze Facebookpagina en op de site van de Open Watersportdag.

sponsors badeendjesrace

lees meer over het project in Kenia


Welkom!

Welkom op de website van Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest (District 1580, clubnr. 278). Onze Rotaryclub bestaat uit ongeveer 25 leden uit verschillende beroepsgroepen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen de leden, gebruikmakend van de mogelijkheden van hun beroep, een bijdrage leveren aan de lokale en regionale samenleving. Het motto van Rotary is "service above self". Dit inspireert ons om met geld en handen anderen te helpen hun doelen te verwezenlijken of hen te ondersteunen bij hun activiteiten.

Help ons helpen

Wij nodigen u uit om ons te helpen, door lid te worden of mee te doen bij onze jaarlijkse fundraising. Jaarlijks organiseren we een activiteiten waarmee we geld inzamelen om de door ons gekozen organisaties te ondersteunen. Op deze website vindt u informatie over onze activiteiten, de fundraising en contact gegevens.