Rotaryclub Heerhugowaard-langedijk
40 jaar jong

€ 5.000 voor PEDULI ANAK.

€ 5.000 voor PEDULI ANAK.

Rotary Heerhugowaard/Langedijk doneert € 5.000 aan stichting PEDULI ANAK.
Na de dramatische gebeurtenissen in Lombok, de aardbevingen en het totaal verwoeste onderkomen, huisvesting en school, van de 92 weeskinderen heeft het bestuur van de Rotaryclub uit Heerhugowaard/Langedijk niet geaarzeld gehoor te geven aan de oproep van de bij de stichting PEDULI ANAK betrokken familie Koper uit Heerhugowaard om een financiële bijdrage te leveren.
Hopelijk voor de kinderen en organisatie zal de herbouw snel van start gaan.
http://www.facebook.com/pedulianak

Lees meer

Maritiem Centrum Egmond aan Zee

Bijdrage Maritiem Centrum Egmond aan Zee

Bijdrage Maritiem Centrum Egmond aan Zee
Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk heeft jongstleden zaterdag 30 juni een cheque overhandigd van € 1.000,-- aan de heer Henk Biesboer. Deze gift zal worden gebruikt als bijdrage in de aankleding van de ruimten van het nieuwe Maritiem Centrum aan de Boulevard Zuid 5 te Egmond aan Zee. Voorafgaand aan de overhandiging zijn de leden van de Rotaryclub uitgebreid rondgeleid door vrijwilligers van de KNRM en de Egmondse Reddings Maatschappij en na een bezoek aan de vuurtoren getrakteerd op een Egmonds bittertje. Het was een geslaagde bijeenkomst met tropische weersomstandigheden. 

Lees meer

Rotary helpt Voedsel&Kledingbank

Rotary helpt Voedsel en Kledingbank

De Rotaryclubs Heerhugowaard-Langedijk en Langedijk-Geestmerambacht hebben op zaterdag 19 mei de handen uit de mouwen gestoken om de klantonvriendelijke entree van de Voedselbank en de Kledingbank op de locatie aan de Stationsweg in Heerhugowaard te verbouwen. Diverse leden van de clubs hebben vrijwillig aannemer Henselmans uit Noord-Scharwoude geholpen de entree veel toegankelijker te maken, ook voor rolstoelgebruikers en leveranciers. Het resultaat, getuige de foto’s, mag er zijn! Tijdens deze actieve dag is de inwendige mens verzorgd door vrijwilligers van de Voedselbank.....

Lees meer

Rotaryclub Heerhugowaard Langedijk.

 Actief en uitdagend
    Opvallend jong!