Rotaryclub Heerhugowaard-langedijk
40 jaar jong

MS Veiling Rotary

Spectaculaire veiling

Rotary Heerhugowaard/Langedijk organiseert een veiling op 14 november 2019.

Op donderdag 14 november 2019 gaat Rotary Heerhugowaard-Langedijk een spectaculaire veiling organiseren voor in de hoofdzaak de stichting MS-research en de MS-patiënten vereniging....

MS-Veiling

€ 5.000 voor PEDULI ANAK.

€ 5.000 voor PEDULI ANAK.

Rotary Heerhugowaard/Langedijk doneert € 5.000 aan stichting PEDULI ANAK.

Na de dramatische gebeurtenissen in Lombok, de aardbevingen en het totaal verwoeste onderkomen, huisvesting en school, van de 92 weeskinderen heeft het bestuur van de Rotaryclub uit Heerhugowaard/Langedijk niet geaarzeld gehoor te geven aan de oproep van de bij de stichting PEDULI ANAK betrokken familie Koper uit Heerhugowaard om een financiële bijdrage te leveren. 

Hopelijk voor de kinderen en organisatie zal de herbouw snel van start gaan.

http://www.facebook.com/pedulianak

Lees meer

Maritiem Centrum Egmond aan Zee

Bijdrage Maritiem Centrum Egmond aan Zee

Bijdrage Maritiem Centrum Egmond aan Zee
Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk heeft jongstleden zaterdag 30 juni een cheque overhandigd van € 1.000,-- aan de heer Henk Biesboer. Deze gift zal worden gebruikt als bijdrage in de aankleding van de ruimten van het nieuwe Maritiem Centrum aan de Boulevard Zuid 5 te Egmond aan Zee. Voorafgaand aan de overhandiging zijn de leden van de Rotaryclub uitgebreid rondgeleid door vrijwilligers van de KNRM en de Egmondse Reddings Maatschappij en na een bezoek aan de vuurtoren getrakteerd op een Egmonds bittertje. Het was een geslaagde bijeenkomst met tropische weersomstandigheden. 

Lees meer

Rotaryclub Heerhugowaard Langedijk.

 Actief en uitdagend
    Opvallend jong!