© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Teams meeting
Installatie 4 nieuwe leden
Cheque overhandiging Voedselbanken
Annemarie's Mandala actie
aanleggen voetpad (kijk onder activiteiten)
aanleggen voetpad rondje Hengelo (kijk bij activiteiten)
Hotel Hengelo - van der Valk
Duofiets aangeboden bij TMZ Borsthuis

Rotary Club Hengelo (O) - Betrokken en dynamisch (tot nader order zijn er geen fysieke bijeenkomsten bij vd Valk.v.m. het Corona virus)
We hebben een livestream geactiveerd om toch bijeenkomsten te facilitairen
Vanaf 1 januari 2021 starten we om 18:30 uur

SPREKERSPOOL D1560

sprekerspool

De Sprekerspool van ons district D1560 is bedoeld om de Rotaryclubs te ondersteunen met een afwisselend en boeiend jaarprogramma. 
Bij de invulling van clubbijeenkomsten kunnen de programma­commissarissen gebruik maken van deze Sprekerspool voor ideeën en contacten.

Rotarians hebben aangegeven op verzoek van Rotaryclubs een presentatie aan de leden te willen verzorgen. Er kan met hen contact worden opgenomen om samen na te gaan of e.e.a. past, waarna een afspraak kan worden gemaakt.

 

Klik HIER voor de onderwerpen die nu worden aangeboden. Deze zal regelmatig worden aangevuld.

Kent u een andere interessante spreker die bereid is een interessant verhaal te houden voor andere Rotaryclubs.? Meld hem/haar aan bij uw gouverneur en of districtwebmaster.


Bekijk de lijst

Het Rotary Leadership Institute

no

RLI streeft ernaar om kwaliteitsonderwijs te bieden in Rotary-kennis en leiderschapsvaardigheden aan Rotarians die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun Rotary-deelname en aan diegenen die volgens Rotary Clubs potentieel hebben voor clubleiderschap. Deze educatieve mogelijkheden zullen vaardigheden bijbrengen die de leden in hun leven en in hun vrijwilligerswerk ten goede Voor meer informatie klikt u op de INFO  link.


Bekijk de folder