© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Installatie 4 nieuwe leden
Cheque overhandiging Voedselbanken
Annemarie's Mandala actie
aanleggen voetpad (kijk onder activiteiten)
aanleggen voetpad rondje Hengelo (kijk bij activiteiten)
Duofiets aangeboden bij TMZ Borsthuis
Int. RYLA 2024
LEES MEER

Rotary Club Hengelo (O) -  heeft haar onderkomen (tijdelijk) bij de Twee Wezen in Hengelo. Inloop 18:00 uur - Aanvang 18:30 uur

SPREKERSPOOL D1560

sprekerspool

De Sprekerspool van ons district D1560 is bedoeld om de Rotaryclubs te ondersteunen met een afwisselend en boeiend jaarprogramma. 
Bij de invulling van clubbijeenkomsten kunnen de programma­commissarissen gebruik maken van deze Sprekerspool voor ideeën en contacten.

Rotarians hebben aangegeven op verzoek van Rotaryclubs een presentatie aan de leden te willen verzorgen. Er kan met hen contact worden opgenomen om samen na te gaan of e.e.a. past, waarna een afspraak kan worden gemaakt.

 

Klik HIER voor de onderwerpen die nu worden aangeboden. Deze zal regelmatig worden aangevuld.

Kent u een andere interessante spreker die bereid is een interessant verhaal te houden voor andere Rotaryclubs.? Meld hem/haar aan bij uw gouverneur en of districtwebmaster.


Bekijk de lijst

RLI training voorjaar 2024 binnenkort van start!

Meer kennis, meer Rotary!

Je kunt je nu inschrijven voor de voorjaarstraining van het Rotary Leerinstituut in district 1560!

Doel van de training is om door middel van interactieve, hybride trainingen meer Rotarykennis en – inzicht te geven. Meer kennis over Rotary leidt tot meer plezier in het lidmaatschap en meer effectiviteit van onze wereldwijde organisatie. De deelnemers worden begeleid door ervaren RLI-trainers.

Hybride

De cursus is hybride opgebouwd. Dat betekent dat een deel digitaal wordt aangeboden. Het voordeel daarvan is dat je de aangeboden stof in eigen tijd en tempo eigen kan maken. Daarnaast zijn er plenaire bijeenkomsten waarvan de eerste een hele dag in beslag neemt en de tweede een ochtend. Na afloop ontvangen de deelnemers een RLI-oorkonde én de RLI pin.

Aftrap en bijeenkomsten

De (digitale) aftrap van de training start op donderdagavond 14 december 2023. De plenaire bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag 27 januari 2024 (interactiedag) en zaterdag 9 maart 2024 (reflectieochtend) in Klarenbeek. Voor deze training zijn nog plaatsen beschikbaar.

Geef je op!

De training is bedoeld voor (potentiële/inkomende) Rotaryclub bestuurders en Rotarians vanaf 2 jaar lidmaatschap. Voor wie meer willen weten over ledenbeleid, succesvolle clubs, communicatie en ethische dilemma’s is deze training een must!

Dus doe mee en geef je op: https://www.rotary-rli.nl/waar-kan-ik-meedoen/district-1560-oost-nederland. Meer informatie over RLI vind je op: https://www.rotary-rli.nl/

District Communicatie Commissie 1560

November 2023